• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2022

21:43

IMA LI SVRHE TAKMIČITI SE U OVAKVIM USLOVIMA? FK Partizan izdao saopšteneje nakon utakmice sa Javorom: Nije dosuđen očigledan penal, a na drugim terenima se igra do 98. minuta dok se ne dođe do cilja!

Starsportphoto

Partizan

IMA LI SVRHE TAKMIČITI SE U OVAKVIM USLOVIMA? FK Partizan izdao saopšteneje nakon utakmice sa Javorom: Nije dosuđen očigledan penal, a na drugim terenima se igra do 98. minuta dok se ne dođe do cilja!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Javorom utakmicu 16. kola Superlige (3:3)

Imao je Partizan na ovom meču prednost od dva pogotka, ipak stigao je Javor do izjednačenja na gostujućem terenu.

Nakon utakmice, FK Partizan je izdao saopštenje i izneo primedbe na suđenje na ovom meču.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Partizan, posle današnjeg kola i dešavanja na terenu, moze samo da postavi pitanje ima li svrhe takmičiti se u ovakvim uslovima i sa ovakvim suđenjem.

U nekoliko minuta situaciju da se protiv nas dosudi jedanaesterac, gde sudija bez ikakve dileme pokazuje na belu tačku, dok u situaciji kada je trebalo da dosudi očigledan penal nad Igorom Vujačićem, koga u kaznenom prostoru ruši protivnički igrač ostaje nem i on sam i VAR soba. Bez reakcije, bez želje da se makar proveri nešto što je očito i belodanu na štetu Partizana.

Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja - navodi se u saopštenju crno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 1 godinu

Kakva zamena teza..umesto da cu te jer su sami prosuli dva gola prednosti oni jos i traze alibi. . Da počnemo od Zvezde koju su indirektno spomenuli... Prvo je iskljucen igrač Radničkog pa su izhwdnačili. Duže se igralo zbog različitih situacija. Npr... Kod crvenog kartona se proveravali u VAR sobi da li je..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija