• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2022

09:19

UDARAC PRED VAŽAN MEČ! Partizan oslabljen protiv Nice!

Starsportphoto©

Partizan

UDARAC PRED VAŽAN MEČ! Partizan oslabljen protiv Nice!

Podeli vest

Partizan oslabljen putuje na meč sa Nicom u petom kola Grupe D Lige konferencije! Zbog povreda će duel sa Francuzima da propuste Aleksandar Filipović i Patrik Andrade

Vezista se požalio na bolove uoči prvenstvenog duela s Javorom, desni bek je ispao iz stroja u poluvremenu megdana sa Ivanjičanima.

Andrade i Filipović povređeni

Fudbaleri Partizana u četvrtak uveče protiv Nice (18.45, RTS 1) mogu da ispišu novu stranicu klupske istorije! Crno-beli će u 5. kolu Lige konferencija imati priliku da pobedom nad francuskim prvoligašem obezbede prvo mesto u grupi D, ali i direktan plasman u osminu finala!


Ekipa iz Humske nikad u prošlosti nije uspela da takmičenje u grupnoj fazi nekog evrokupa završi na liderskoj poziciji. Nema sumnje da će izabranici Gordana Petrića imati motiva napretek. Pogotovo ako se uzme u obzir da bi prolaskom među 16 najboljih izbegli baraž i eventualni dvomeč sa nekim od timova koji su ispali iz Lige Evrope.

Foto: Starsportphoto

 


Na utakmici u Francuskoj pravdu će deliti Mađar Ištvan Vad. Pomoćne sudije Vensel Tot i Ištvan Albert takođe dolaze iz Mađarske, baš kao i četvrti sudija Adam Farkaš.

- Ja mislim da su igrači ušli u film da moraju da se ponavljaju, nismo odigrali na nivou kako možemo. Igrači Partizana se neće vratiti na staro, oni su prošli sve to. Bože moj, nova utakmica je u četvrtak - kazao je Gordan Petrić posle remija Partizana u Humskoj protiv Javora (3:3), što nije bila sjajna uvertira pred Evropu.


LIGA KONFERENCIJA

5. kolo

Grupa D

Četvrtak
Nica - Partizan 18.45
Slovačko - Keln 18.45

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Put Nice krenula su ukupno 23 fudbalera, odnosno 20 igrača i tri čuvara mreže.

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač

Odbrana: Marko Živković, Igor Vujačić, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović

Vezni red: Hamidu Traore, Ljubomir Fejsa, Kristijan Belić, Danilo Pantić, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Nemanja Jović, Fuseni Dijabate, Kvinsi Menig, Bibars Natho

Napad: Rikardo Gomeš. Andrija Pavlović i Samed Baždar

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija