• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2022

19:36

PRVI ILI DRUGI - NEVAŽNO JE, MORAMO DA PROĐEMO! Petrićev PARTIZAN spreman za novi evropski podvig!

Starsportphoto©

Partizan

PRVI ILI DRUGI - NEVAŽNO JE, MORAMO DA PROĐEMO! Petrićev PARTIZAN spreman za novi evropski podvig!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18:55 gostuju ekipi Nice u petom kolu grupne faze Lige konferencija

Uspeli su crno-beli da naprave sjajan rezultat i u dva meča isto toliko puta savladaju Keln. Pred izabranicima Gordana Petrića nalazi se novi izazov u Evropi, a rival će u četvrtak biti Nica. Pobeda garantuje prvo mesto i plasman u osminu finala Lige konferencija. 

Ne razmišlja trener Partizana o tome da li će njegova ekipa zauzeti prvo ili drugo mesto na tabeli, već ističe da je apsolutni prioritet da crno-beli prođu grupu u Ligi konferencija. 

- Ne razmišljam o tome da li ćemo biti prvi ili drugi, meni je bitno da ispunimo cilj koji smo postavili kad smo počeli da igramo ove utakmice, a to je da igramo na proleće evropski fudbal. E sad, šta će biti sutra... Bilo bi lepo da dobijemo meč i da možemo mirnije da igramo poslednje kolo. Siguran sam da će momci biti koncentrisani i da će dati maksimum, da će pokušati da sve završe u četvrtak. Oni su svesni svega ovoga - rekao je Petrić u Nici. 

Foto: Starsportphoto©

Ističe strateg crno-belih da se nada kako među njegovim igračima neće biti nervoze i stresa.

- Sutrašnja utakmica je svojevrsno drugo poluvreme, jer smo "prvo" odigrali u Beogradu. Sada sledi totalno drugačiji meč i to iz prostog razloga jer imamo prednost na tabeli, možemo da na terenu delujemo onako kako mi to hoćemo. Nema potrebe da naši igrači budu u nervozni, trebalo bi da budu rasterećeni, da pruže maksimum i uživaju. Nica je u poslednje dve utakmice igrala  promenljivo, ali to ne treba da zavarava, svakako da ona ima kvalitet da promeni i tok zbivanja na terenu i da nam napravi problem - dodao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17