• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

07:00

PROBLEMIMA NEMA KRAJA! Partizan DESETKOVAN u Pireju! Otpao još jedan igrač, Obradović ostao sa DEVETORICOM!

Starsportphoto©

Partizan

PROBLEMIMA NEMA KRAJA! Partizan DESETKOVAN u Pireju! Otpao još jedan igrač, Obradović ostao sa DEVETORICOM!

Podeli vest

Crno-beli su u Pirej otišli sa devetoricom, što zbog problema sa povredama, što zbog reprezentativnih obaveza pojedinih prvotimaca

Pred duel sa atinskim crveno-belima Željko Obradović je dobio novi razlog za glavobolju, a to je Joanis Papapetru.

Grk nije trenirao u sredu uveče sa ekipom, jer mu nije bilo dobro.

- On je sinoć oko devet uveče zvao i požalio se da ima temperaturu, došao sam odmah kod njega. Na svu sreću test na korenu je negativan.Uzeli smo sve analize. Dobio je terapiju. Malo mu je bolje. Danas je pauzirao u dogovoru sa Željkom, sutra će trenirati pa koliko može - rekao je dr Moma Jakovljević o stanju grčkog asa.

Poslednji u nizu igrača koji se povredio je Dante Egzum. Nezgoda koja se dogodila na treningu crno-belih za vikend.

- Neko ga je na treningu nagazio na nogu. Povreda ligamenta, ne na skočnom zglobu nego između dva prsta.Došlo je do distorzije, ne mnogo teške, ali je za brigu. Sada ima specijalnu čizmu. Nova procena ćemo da pravimo za 10 dana, da vidimo da li počinjeno sa terapijom ili nastavlja sa čizmom.

Za meč protiv Olimpijakosa konkurišu Kevin Panter, Jam Madar, Džejms Naneli, Zek Ledej, Matijas Lesor, Tristan Vukčević, Gregor Glas i Đorđije Jovanović.

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas ističe da ih problemi Partizana neće opustiti i da broj igrača crno-belih ništa ne znači, pošto se radi o kvalitetnoj ekipi.

Utakmica sedmog kola Evrolige igra se u četvrtak od 20 časova.

Olimpijakos je četvrti na tabeli sa skorom 4-2, dok je Partizan sedmi sa učinkom 3-3.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija