• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2022

18:27

PANTER BACIO GROBARE U TRANS! Mi smo plej-of tim! Evo šta ga je ODUŠEVILO kod Obradovića!

Starsportphoto

Partizan

PANTER BACIO GROBARE U TRANS! Mi smo plej-of tim! Evo šta ga je ODUŠEVILO kod Obradovića!

Podeli vest

Kapiten crno-belih prvi put pričao na kakvoj je relaciji sa najtrofejnijim evropskim trenerom

Držao se Partizan u Pireju tri četvrtine protiv Olimpijakosa, a onda doživeo strmoglav pad i utakmicu izgubio sa 29 koševa razlike.

Jedna od retkih svetlih tačaka u timu Želimira Obradovića bio je kapiten Kevin Panter, koji je meč završio sa 14 poena.

Stoga su i bili kritični komentari američkog košarkaša posle novog poraza u Evroligi.

- Nismo ličili na sebe i to se na kraju videlo na semaforu - rekao je Panter za Eurohups.

U ovom susretu, Obradović nije imao na raspolaganju povređenog Balšu Koprivicu koji je zadobio prelom šake protiv Panatinaikosa u Atini, posle njega je povredu zaradio i Dante Egzum, a od ranije se oporavljaju Aleksa Avramović i Alen Smailagić, dok su Uroš Trifunović i Danilo Anđušić sa reprezentacijom Srbije koju čekaju mečevi sa Velikom Britanijom i Turskom.

Foto: Starsportphoto

Kevin Panter uverava da Partizan ima tim za Top 8

Sve ovo je uticalo da Partizan prekine seriju pobeda, u kojoj su padali Virtus, Žalgiris i Panatinaikos. I pored toga, Kevin Panter gleda optimistički na nastavak sezone.

- Definitivno smo plej-of tim. Verujem u saigrače i mislim da je samo nebo granica za nas. Sve je u našim rukama. Možemo da se plasiramo u plej-of.

U dosadašnjih sedam mečeva, lider Parnog valjka je u proseku beležio 17,9 poena u elitnom takmičenju. Protivničke odbrane su uvek fokusirane baš na njega. Upravo zato su ga novinari iz Grčke pitali da li smatra da igraj najbolju košarku u karijeri.

- Ne znam. To je na drugima da procene. Što se mene tiče ja sam koncetrisan na rad kako bih pomogao ekipi.

Na kraju razgovora je pomenuo i sjajan odnos sa Željkom Obradovićem.

- Trener i ja odlično funkcionišemo zajedno. Razumemo se. Imamo isti cilj. Obojica želimo da pobeđujemo. Kod njega me najviše oduševila želja za radom i pristup koji ima. Slično razmišljamo i to je ono što sam prvo primetio kod trenera Obradovića - istakao je Panter.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija