• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2022

22:51

GROBARI NAPALI CRNO-BELE! Anđušić se SUKOBIO sa NAVIJAČIMA posle DERBIJA!

Starsportphoto©

Partizan

GROBARI NAPALI CRNO-BELE! Anđušić se SUKOBIO sa NAVIJAČIMA posle DERBIJA!

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su u ponedeljak od Crvene zvezde, a navijači crno-belih bili su izuzetno nezadovoljni izdanjem svojih miljenika

Poraz Partizana u večitom derbiju doveo je do prvog "razdora" u crno-belom taboru. Navijači su, nezadovoljni igrom svojih miljenika, osuli paljbu na izabranike Željka Obradovića i žestoko ih kritikovali zbog jučerašnjeg nastupa protiv Crvene zvezde. 

Tom prilikom su se na udaru navijača našli Aleksa Avramović i Alen Smailagić, a u zaštitu svojih saigrača stao je Danilo Anđušić koji se oglasio na Tviteru kako bi "zapušio usta" navijačima. 

- Kažete ponašanje? Da li znate da je Smajli igrao sa polomljenim prstom. Da Avram trenira više nego što treba nekad da bi se što pre vratio iako je bio u gipsu četiri meseca. Svako na svoj način podnosi poraz, ali verujte mi. Vama nije teže nego nama koji igramo! Sportski pozdrav - napisao je Anđušić. 

Foto: Starsportphoto

Čitavu lavinu komentara izazvala je njegova reakcija, a sve je pokrenula fotografija koju je jedan navijač okačio na Tviteru. Na njoj se vidi kako se Aleksa Avramović i Alen Smailagić uz osmehe pozdravljaju sa igračima Crvene zvezde što im se nikako nije svidelo. 

Podsećamo, Crvena zvezda je ubedljivo savladala Partizan u prvom ovosezonskom derbiju i nanela ljutom rivalu prvi poraz u ABA ligi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 1 godinu

Nema tu previse ljubavi.Panter i ostali, izuzetak Madar, bas mare za Partizam?!Ima jedan problem , a to je priprema igraca i drugi selekcija.Mislim da Zeljko pokusava da opravda svoje greske na oba fronta, a mada je najveci krivac on.Bolestan Dule bi bolje sve ovo do sada uradio.Kod Zeljka se uvek nesto ceka.Mislim da je on vec godinama u krizi rezultata i igre njegovih ekipa.Morali su u sve ovo ukljuciti vise igraca iz omladine i uopste nasih igraca.Nisu tebali pustiti da ide onaj mladi centar, a onda doveli slovaka koji mu nije dorastao.Zasto?

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17