• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

14:03

NATHO PRODUŽIO UGOVOR: Nadam se da ću u Partizanu završiti karijeru, Srbija je moja druga kuća!

partizan.rs

Partizan

NATHO PRODUŽIO UGOVOR: Nadam se da ću u Partizanu završiti karijeru, Srbija je moja druga kuća!

Podeli vest

Bibars Natho u sredu je produžio ugovor sa Partizanom i za sezonu 2023/2024. godine

Natho, koji je u Partizan došao u sezoni 2019/2020, ne krije oduševljenje potpisanim ugovorom na koji je paraf stavio generalni direktor, Miloš Vazura.

- Kao prvo, srećan sam što ću potpisati ugovor na još jednu godinu. Biće to moja peta godina u Partizanu. Veoma sam srećan zbog toga, ali ne samo ja, već i moja porodica, jer volimo Beograd i Srbiju i ja se ovde osećam kao kod svoje druge kuće! Srećan sam što nastavljam dalje sa Partizanom i nadam se da neće to biti poslednja godina. Nadam se da ću svoju karijeru završiti ovde i da ću ostati u ovom klubu još dugo i posla okončanja igračke karijere, jer se ovde osećam dobro - rekao je Natho za sajt kluba i dodao:

Foto: partizan.rs

 

- Svi me poštuju i cene i volim to! I naravno, što se tiče fudbala, želim da budemo još bolji i sviđa mi se plan i program koji moj klub ima za sledeću godinu. Želimo biti što bolji i još spremniji kako bismo ovu sezonu završili što bolje, a samim tim se kvalifikovali za Ligu šampiona sledeće godine. Nastavljamo sa idejom da izgradimo veoma snažan tim, koji može da se bori u Ligi šampiona i, naravno, da se bori za trofeje sledeće godine u domaćem prvenstvu i Kupu. Ali, na kraju, veoma sam srećan i želim da se zahvalim klubu, ljudima koji ovde rade i navijačima. Daću sve od sebe da im uzvratim to poverenje!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

daj bre konju kupujte igrace nemate tim ni za tranvaj ligu,odbrana je suplja kao sir a ni sredina nista bolja ,kupite pravog centarfora a ne ovo drvo koje ne zna ni da potrci

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija