• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2022

12:36

POGINUO MIODRAG JEŠIĆ! Slavni fudbaler i trener Partizana nastradao u saobraćajnoj nesreći!

Printscreen

Partizan

POGINUO MIODRAG JEŠIĆ! Slavni fudbaler i trener Partizana nastradao u saobraćajnoj nesreći!

Podeli vest

U saobraćajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak poginuo je Miodrag Ješić

Miodrag Ješić (65) je bio nekadašnji fudbaler i trener fudbalskog kluba Partizan.

Nesreća se desila oko 11 sati na putu Ruma-Jarak. Ješić je kako se pretpostavlja išao iz pravca Rume, zatim je prešao u suprutno traku i direktno udario u kamion koji je išao iz suprotnog smera.

Kako saznajemo, on je bio sam bio u automobilu i podlegao je povredama na mestu nesreće. Nije poznato iz kog razloga je prešao u traku u suprtoni smer, postoji mogućnost da je obilazio vozilo ispred njega.

Na prvim fotografijama sa lica mesta vidi se automobil u kojem je bio Ješić, a na kojima se vidi potpuno smrskani automobil u kojem se nalazio nastradali.

Šlep služba je na mestu tragedije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ješić je karijeru u Partizanu započeo 1980. godine, a od 1985. godine igrao je za turske klubove Altaj i Trabzon.

S Partizanom je osvojio prvenstvo Jugoslavije 1983. godine.

Posle te avanture se vratio Partizan, da bi nakon jedne sezone ponovo potpisao Altaj gde je posle dve sezone završio karijeru.

Nakon igračkih dana, imao je bogatu trenersku karijeru, a u dva navrata je bio na klupi Partizana.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59