• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

08.12.2022

13:55

BIVŠI JEŠIĆEVI PULENI NAKON TRAGIČNIH VESTI! Uvek je zbijao šale, ali je bio AUTORITET! I sada je trčao kao mladić...

Starsportphoto

Partizan

BIVŠI JEŠIĆEVI PULENI NAKON TRAGIČNIH VESTI! Uvek je zbijao šale, ali je bio AUTORITET! I sada je trčao kao mladić...

Podeli vest

Miodrag Ješić nekadašnji fudbaler i trener fudbalskog kluba Partizan, poginuo je u 65. godini u saobraćajnoj nesreći na putu Ruma-Jarak. Nakon ove vesti za Informer.rs oglasili su se bivši igrači crno-belih Nenad Marinković i Miloš Mihajlov, fudbaleri koji su imali samo reči hvale za nekadašnjeg šefa struke

Tragično preminuli Miodrag Ješić je bio sam u automobilu i podlegao je povredama na licu nesreće. Nije poznato iz kog razloga je prešao u suprtoni smer, a postoji mogućnost da je obilazio vozilo ispred njega.

Ješić je u sezoni 2006/2007 sedeo na klupi Partizana, a u crno-belom dresu su tada igrali Nenad Marinković i Miloš Mihajlov.

Marinković nam je otkrio da se nedavno video sa nekadašnjim trenerom i da je bio kao i uvek rapoložen i pozitivan.

Foto: Starsportphoto

 

- Upravo sam čuo šta se desilo i mnogo mi je žao. Pre nekoliko meseci igrali smo zajedno za veterane i bio je baš onakav kakvog ga pamtim - vedar i nasmejan. Uvek je zbijao šale, a verovali ili ne, na terenu je trčao kao mladić - otrkio je za Infromer.rs Nenad Marinković i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

 

- On će mi ostati u divnom sećanju, jer je bio trener koji je voleo da daje mladima šansu! Iako je ustaljena rečenica "o pokojnima sve najbolje", o njemu se to zaista može reći! Bio je sjajan čovek, a dodatno mi je drag jer mi je dao priliku da više igram i to mu nikada neću zaboraviti - zaključio je Nenad Marinković.

 

I bivši defanzivac Miloš Mihajlov je govorio o pokojnom stručnjaku sa mnogo poštovanja.

- Kum mi je baš javio, mnogo mi je žao. Sećam se da je, iako nije krenulo onako kako sam želeo po mom dolasku u Partizan, Miodrag Ješić na mene ostavio jak utisak - poručio je Mihajlov i nastavio da se priseća:

Foto: Starsportphoto

 

- Došao sam iz Voždovca u veliki klub i nije mi bilo lako da se nametnem, pa sam u početku sedeo na klupi! Ipak, Ješić mi je ubrzo da priliku, doduše više na beku nego na štoperu, ali onda moja karijera kreće uzlaznom putanjom! Bio je autoritet, stara škola i nije morao mnogo da priča, jer je njegova pojava bila dovoljna! Prosto si morao da ga poštuješ  i odmah je bilo jasno da zna znanje! Ostaće mi u najlepšem sećanju- zaključio je Miloš Mihajlov za Informer.rs.

Fudbalska priča Miodraga Ješića počela je u Partizanu 1980. godine, a bio je igrač voljenog kluba narednih pet godina. Nakon toga se otisnuo u Tursku, nosio je dres Altaja i Trabzonspora, da bi odigrao sezonu u Humskoj 1990/1991. Kopačke o klin okačio je  1994. godine kao fudbaler Altaja!

Odigrao je za mladu reprezentaciju Jugoslavije 25 mečeva, dok je za najbolju selekciju upisao osam nastupa i postigao dva gola! Trenersku priču počeo je u Radničkom iz Niša 1997. godine, a nakon toga je postao trener OFK Beograda, a 1999. godine seda na klupu crno-belih!

Podugačak je spisak klubova koje je vodio u bogatoj trenerskoj karijeri, a između ostalih bio je šef struke CSKA-a iz Sofije (2004-2006), Budućnosti iz Podgorice (2008-2009.), Sarajeva (2015-2016), a poslednji klub koji je vodio bio je Al Šoula iz Saudijske Arabije! U Partizanu je bio i u sezoni 2006/2007.

Radio je i u Libiji, Irani, Maliju, Kuvajtu, Mjanmaru, Kini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59