• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2022

21:47

NEKE STVARI SU EVIDENTNE! Željko Obradović nakon poraza objasnio izvođenje Smailagića posle 34 sekunde

Starsportphoto

Partizan

NEKE STVARI SU EVIDENTNE! Željko Obradović nakon poraza objasnio izvođenje Smailagića posle 34 sekunde

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović obratio se novinarima na konferenciji za medjie posle poraza od Olimpije

Košarkaši Partizana upisali su novi poraz u ABA ligi, ovoga puta je od njih bila bolja ekipa Cedevita Olimpije sa 77:74 u meču 10. kola. Ovim neuspehom je Partizan vezao i drugi poraz u regionalnom takmičenju, posle neuspeha protiv Crvene zvezde.

Trener crno-belih, Željko Obradović, bio je vidno nezadovoljan prikazanim svoje ekipe, nervirao se tokom meča, dok je u jednom trenutku zaradio i tehničku grešku zbog pridike sudijama. Ipak, nije želeo iskusni stručnjak da komentariše tu odluku.

Imao je Partizan i veliku podršku navijača, na čemu je Obradović posebno zahvalan.

- Fenomenalna atmosfera, hvala navijačima koji su došli, mi smo tim koji ima publiku gde god. Hvala im na tome, ali mi im ne vraćamo i to je nešto što me zaista mnogo boli. Ne dajemo, ne mogu da kažem da se nisu borili, ali nije dovoljno. Nije dovoljno i moraćemo neke stvari da promenimo.

Posebno je bila interesantna odluka Željka Obradovića da izvede Alena Smailagića posle samo 34 sekunde na početku meča, za šta je Obradović takođe imao objašenjenje.

- Postoje neke stvari koje su za tim. Ja nikad nisam izlazio u javnost da napadam igrače, niti ću ovog puta, ali mi između sebe pričamo, radimo, ali neke stvari su evidentne. E sad, kako ćemo da rešimo, vreme će pokazati


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelenko

pre 1 godinu

Evidentno je,vec odavno,da treba da odes jer si nesposoban da nesto uradis iako imas dobru ekipu.Evidentno je da je Panter UZASAN a ti ga forsiras i dalje.Jedini spas je TVOJ I PANTEROV odlazak.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija