• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2022

22:55

OBRADOVIĆ GRMI POSLE PORAZA! Isto se dogodilo i protiv Cedevite! Teško je...

Starsportphoto©

Partizan

OBRADOVIĆ GRMI POSLE PORAZA! Isto se dogodilo i protiv Cedevite! Teško je...

Podeli vest

Partizan je u Francuskoj doživeo peti uzastopni poraz, od Asvela, posle kojeg je ostao u samom dnu tabele Evrolige

Crno-beli su poraženi rezultatom 87:91, a trener Partizana Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan zalaganjem u poslednjem napadu.

- Faul na najboljem šuteru je bio vrlo bitan momenat, posle toga pokušali smo da reagujemo tajm-autom, ali nismo šutnuli na košu. Isto se dogodilo i protiv Cedevite, isti problem, nismo ni šutnuli - rekao je Obradović, a potom i dodao:

- Generalno, ako smo bili u prilici da dođemo do pobede to znači da se ekipa borila i trudila na parketu, ali to očigledno nije dovoljno. Ovo se nastavlja, već dugo. Ne znam ni ja tačno koliko dugo. Teško je, teško je za sve.

Sumirao je potom i igru protivnika:

Foto: Starsportphoto

 

- Naravno, čestitam Asvelu. Da li su bili srećniji ili pametniji od nas to nije toliko bitno, oni su pobedili i na tome im česitam.

Upitali su ga novinari i za komentar na izdanje Nanda De Kolao koji je ubacio 32 poena.

- Jedan od najboljih igrača u Evropi u poslednjih 10 godina. Čestitam mu na svemu, na karijeri ali i na ovoj partiji večeras protiv nas - završava Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

bilo bi ti bolje da kupite igrace mesto da places non stop ,ocito nisi autoritet

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija