• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.12.2022

18:49

OBRADOVIĆ PRED FMP! Zaista odlična ekipa, čestitke Stefanoviću!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ PRED FMP! Zaista odlična ekipa, čestitke Stefanoviću!

Podeli vest

Posle pobede nad evropskim šampionom Efesom, Partizan u ponedeljak (18 časova) dočekuju FMP u 11. kolu ABA lige

Trener crno-belih Željko Obradović izneo je pohvale na račun naredog rivala.

- Košarkaši FMP-a imaju kvalitet i kontrolišu utakmice u svim segmentima igre tako da nas očekuje zaista teška utakmica sutra - izjavio je Obradović za klupsku televiziju. 

Partizan je trenutno na skoru 8-2, a u prošlom kolu poražen je od Cedevita Olimpija.

- FMP je ekipa koja igra zaista dobro, odlično je vođena. Čestitke mom mladom kolegi Nenadu Stefanoviću - dodao je Željko Obradović.

Foto: Starsportphoto

Uroš Trifunović

Mladi košarkaš Uroš Trifunović istakao je da je svaka utakmica protiv ekipe FMP-a nezgodan duel.

- Pokazali su da mogu da igraju sa favoritima. Pobedili su Budućnosti i Cedevita Olimpiju u gostima, imaju isti skor kao i mi sa dva poraza. Za nas je veoma bitna utakica da probamo da nastavimo pobednički niz posle sedam poraza u poslednjih osam utakmica. Mislim da bi trebali da koristimo energiju i samopouzdanje koje nam je dala prošla utakmica protiv Efesa i da odbranimo domaći teren - istakao je Trifunović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor
Politika

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor

Osnovni sud u Prištini produžio je za još dva meseca meru sudskog pritvora Slađanu Trajkoviću iz Severne Mitrovice, koga Specijalmo tužilaštvo iz Prištine tereti da je navodno izvršio krivično delo "Ratni zločina protiv civilnog stanovništa", potvrdio je za Kosovo onlajn njegov advokat Dejan Vasić.

08.07.2024

11:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija