• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2022

12:36

KAKVA LIGA ŠAMPIONA, POBEDE PROTIV ZVEZDE SU NAJLEPŠE! Saša Ilić iskreno o Delijama, večitom rivalu i zašto nije trener Partizana!

Partizan

KAKVA LIGA ŠAMPIONA, POBEDE PROTIV ZVEZDE SU NAJLEPŠE! Saša Ilić iskreno o Delijama, večitom rivalu i zašto nije trener Partizana!

Podeli vest

Trener CSKA iz Sofije i legenda Partizana Saša Ilić pričao je za bugarske medije o crno-belima, "večitom derbiju", CSKA...

CSKA iz Sofije je jesenji prvak, a Saša Ilić je za tamošnji portal Trud, otkrio zašto sa klupe ne vodi Partuzan.  Pominjai se kao kandidat posle odlaska Ilije Stolice, a pre angažovanja Gordana Petrića.

- Čukaričkom dugujem veliku zahvalnost, jer su mi pružili šansu i postavili za prvog trenera. Taj klub je sjajan i za mlade trener i za mlade igrače. Uradili smo mnogo velikih stvari za osam meseci, a imao sam neke nesporazume sa ljudima iz menadžmenta i zato sam napusto klub. Što se tiče Partizana, nije još vreme da postanem trener tog kluba- rekao je Saša Ilić, koji je pričao i o srpskom večitom derbiju.

Foto: Starsportphoto

 

- Uvek sam govorio da su pobede nad Zvezdom za mene najvrednije. Igrao sam dva puta u Ligi šampiona sa Partizanom, borio se na terenu protiv mnogih velikih klubova, ali ne postoje lepše pobede od onih nad Zvezdom.

Legendarni as Partizana nikada nije imao probleme sa navijačima crveno-belih.

- Sa njima imam poseban odnos i nikada nisam imao probleme. Uvek su pokazivali respekt prema meni. Mogu i da kažem da sam jedan od retkih igrača kojima su navijači Zvezde podigli parolu na poslednjoj utakmici. A i ja sam uvek imao odnos pun poštovanja kako za Zvezdu kao klub, tako i za njihove navijače.

Foto: pink

 

Prisetio se promašaja protiv Real Madrida u dresu Partizana.

- To je ostalo kao neka anegdota u Srbiji. Protiv Reala u Ligi šampiona promašio sam prazan gol sa metra u 80. minutu. A, onda sam potpisao za Seltu i prvi pogodak koji sam postigao bio je protiv Reala. Šalili su se ljudi sa mnom da bi bilo bolje da sam ga dao za Partizan. Ali, ozbiljno, sve bih dao sad da mogu da se taj promašaj nije desio

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

pa nije lud da sa ovim vucibatinama vazurom i vucelicem ima posla

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija