• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2022

18:10

ŠTA JE SAD OVO? Dobro poznata lica treniraju sa Partizanom! Znači li to POVRATAK u Humsku?

Starsportphoto

Partizan

ŠTA JE SAD OVO? Dobro poznata lica treniraju sa Partizanom! Znači li to POVRATAK u Humsku?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za nastavak sezone, a na prvom treningu Gordana Petrića pojavili su se i bivši igrači crno-belih

Fudbaleri Partizana su počeli sa lekarskim pregledima posle pauze, a danas su im izeti uzorci za biohemijsku analizu krvi. Do kraja nedelje planiran je po jedan prepodnevni trening.

Trener crno-belih Gordan Petrić na raspolaganju je imao 26 igrača, dok će se Rikardo Gomeš, Bibars Natho, Kvinsi Menig, Fuseni Dijabate i Patrik Andrade priključiti ekipi u utorak, 27. decembra.

Na današnjem treningu pojavili su se i bivši igrači tima iz Humske, a to su Miloš Jojić, Marko Šćepčović i Nikola Trujić. Njih trojica su trenutno bez angažmana, pa će do odlaska ekspedicije Partizana u Antaliju, trenirati sa bivšim klubom.

Petrićevi izabranici su prvi deo sezone završili na drugom mestu superligaške tabele sa 10 bodova manje od šampiona Crvene zvezde.

Foto: Beta

 

Na proleće ih, osim izazova na domaćoj sceni, čeka i dvomeč plej-of faze Lige konferencije, u kom će se sastati sa moldavskim Šerifom.

U prvom kolu nastavka takmičenja, crno-beli gostuju u Kruševcu, 4. februara, dok sedam dana kasnije u Humsku dolazi novosadska Mladost.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pancevac

pre 1 godinu

Samo nam obi fale, kako je krenulo imacemo 20 bodova zaostatka!

ratko

pre 1 godinu

opet se pravi penzionerski tim ,pa naravno kad su smrdljivci vucelic i vazura pokrali pare koje smo dobili za mlade igrace i ovo sto igramo u kupu .UPRAVAAAAAAA NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

teodor

pre 1 godinu

Jedino Jojic moze ev. doci u obzir po kvalitetu kakav trebamo, ali on ima problem sto u najvaznijim mecevima pravi kardinalne blandere. Scekic jeste dobar igrac, ali mi trazimo tehnicki znatno boljeg igraca. Sceka bi bio odlican npr. za Vosu ili Vozdovac... Marko Scepovic? Ahaha, pa tog smo vec zaboravili srecom... Nemojte, molim vas. Neka on ide u Niss kod Lalata da zameni Stulica, prava stvar! Dole bi bio zvezdatima, cudo nevidjeno...!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija