• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2022

16:24

DVA PUTA RUŠIO SRBIJU, A SADA NA METI ZVEZDE! Crveno-beli krenuli u lov na iskunog košarkaša!

AP Photo/Michael Sohn

Partizan

DVA PUTA RUŠIO SRBIJU, A SADA NA METI ZVEZDE! Crveno-beli krenuli u lov na iskunog košarkaša!

Podeli vest

Košarkaš Efesa, Akile Polonara, nalazi se na meti nekoliko klubova iz Evrolige, a izvori iz Italije navode da je jedan od timova koji ga žele u svojim redovima i Crvena zvezda

Polonara je već neko vreme nezadovoljan u Efesu, tako da je zainteresovan da promeni klub.

Najveći interes pokazala je Virtus Bolonja, kojoj se daju najveće šanse za dovođenje 31-godišnjeg košarkaša koji bi se tako vratio u domovinu.

Pored Virtusa, Makabi i Crvena zvezda su pomenuti kao dva kluba koja prate Polonaru.

Foto: Starsportphoto

On je ove godine potpisao za Efes, a pre toga jednu sezonu proveo Fenerbačeu.

On je u periodu od 2019. do 2021 godine igra za Baskoniju na čijoj je klupi tada sedeo sadašnji trener Crvene zvezde, Duško Ivanović, tako da šanse crveno-belog tima nisu male.

Polonara je standardni član reprezentacije Italije, a nastupao je za "azure" na Evropskom prvenstvu godine kada su osmini finala eliminisali Srbiju, kao i u prošlogodišnjem kvalfikacionom meču za Olimpijske igre, kada je Italija slavile protiv naše selekcije u Begoradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

kad Vucic placa iz dzepa naroda onda je siroko za cigane

ratko

pre 1 godinu

a zasto ovaj idiot sto pise stavlja na Partizanovu stranicu ,je li idiote jel ti Vucic to rekao da stavis . smrdljivko jedan

ratko

pre 1 godinu

pitao sam urednika zasto je udbaska vest na stranicama Partizana ne kupuje partizan nego Vuciceva udba,posto pare od naroda ide za Zvezdu

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija