• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2022

11:02

VUČELIĆ PORUČIO IGRAČIMA NA POČETKU PRIPREMA: Ako Bog da i sreća junačka, očekuje nas Liga šampiona! (VIDEO/FOTO)

Starsportphoto©

Partizan

VUČELIĆ PORUČIO IGRAČIMA NA POČETKU PRIPREMA: Ako Bog da i sreća junačka, očekuje nas Liga šampiona! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Fudaleri Partizana u sredu su počeli pripreme za drugi deo sezone

Do 12. januara crno-beli će trenirati u svom sportskom centru, a onda sledi odlazak na završne pripreme u staru zimsku bazu, turski Belek. Tamo će Petrićevi puleni odigrati pet ili šest pripremnih utakmica, pre nego što se 28. januara vrate u Beograd.

Predsednik kluba Milorad Vučelić poželeo je igralima srećan početak priprema.

Foto: Starsportphoto©

 

- Obavešten sam da ste svi zdravi,. Znam da ste se nagledali fudbala tokom Mundijala. Mlađi su nešto učili gledajući velike reprezentacije, a stariji shvatili da su im ravni po igračkom znanju. Sad je vreme da izađete na teren posle atipične pauze - rekao je  Milorad Vučelić, predsednik Partizana.

- Očekuje vas ligaško takmičenje i ako Bog da i sreća junačka, očekuje vas igranje u Ligi šampiona. Takođe, pred vama su utakmice u Ligi konferencije, koje vas očekuju za manje od dva meseca. Nadam se da ćete igrati kao i do sada, i još bolje. Očekujem od mladih igrača da će pronaći svoje mesto, da ćete vi iskusniji, stariji i sportski zreliji u tome pomoći.  Nadam se da ćemo postići rezultate u takmičenju, jer to je najvažnije, ali vam pre svega želim da vam naredna godina prođe bez poreda, da budete zdravi, da igrate punom snagom. Da igrate fudbal, da igrate viteški, kao što smo i do sada igrali, jer Partizanu pripada to da igra viteški i da pobeđuje samo na terenu, a nikako na neki drugi način - kazao je Vučelić na startu priprema i dodao:

Foto: Starsportphoto©

 

- U svim takmičenjima vam želim sreću! Svima nama želim uspeh. I stručnom štabu, jer će to biti i njihov uspeh, ali pre svega vaš. Želim vam srećnu Novu godinu i Božićne praznike onima koji slave Božić, a svima ovim drugima, jer to su dani ljubavi, sreće, dani kad treba jedni drugima da iskazujemo samo ljubav i da iskazujemo poštovanje, emocije i sve ono što je pozitivno... Svako dobro u Novoj godini, puno uspeha i puno pobeda - poručio je Vučelić.

Samo sedam dana po povratku iz Turske startuje fudbalsko proleće u Superligi, a Partizan će u prvoj rundi gostovati Napretku iz Kruševca.

Drugo uzastopno evropsko proleće počinje 16. februara gostovanjem moldavskom Šerifu, u prvom meču plej-ofa za osminu finala Lige konferencija, dok je revanš sedam dana kasnije u Humskoj.

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

вама свакако ни БОГ неможе помоћи.....АЛИ СУДИЈЕНОГУ,КАО И УВЕК

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija