• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.12.2022

14:47

OBRADOVIĆ ZNA KAKO DA ZAUSTAVI BAJERN! Anđušić se nada nastavku pobedničkog niza!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ ZNA KAKO DA ZAUSTAVI BAJERN! Anđušić se nada nastavku pobedničkog niza!

Podeli vest

Partizan će u četvrtak od 20.30 sati u Beogradu igrati sa Bajernom u 16. kolu Evrolige

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da će "crno-beli" morati da spreče kontre i šut za tri poena košarkaša Bajerna ako žele da ostvare novi trijumf u Evroligi.

- Kada smo počeli da pripremamo utakmicu sa Bajernom, obratili smo pažnju na neke podatke i statistiku. Gledajući sve, upečatljivo je to da su oni drugi najbolji ofanzivni tim što se tiče skoka u napadu, a da posle Baskonije šutiraju najviše za tri poena, što je negde oko 29 ispaljenih lopti. Takođe su tim koji mnogo polaže na igru u tranziciji. Kada nemaju igru u tranziciji, onda tačno znaju kada, zašto i gde treba da napadnu protivnika. Igramo protiv veoma ozbiljnog tima, čija je struktura jaka. Oni pokušavaju da menjaju odbranu, da igraju agresivno, ali sa izmenama. Najbitnije je da sprečimo njihove kontre, šut za tri poena i da probamo da svedemo skok u napadu na minimum- rekao je Obradović, a preneo zvanični sajt Partizana.

Foto: Starsportphoto©

 

Košarkaš Danilo Anđušić je istakao da je Bajern neugodan protivnik.

- Bajern je jako neugodna ekipa, iako sa dosta problema u poslednje vreme. Povređen im je najbolji igrač, Vladimir Lučić koji im sigurno fali u rotaciji. Nisu startovali najbolje ove godine ali uvek su neugodni, sa dobrim trenerom, dobro vođeni i sigurno neće biti lako. Imaće motva da doću i ostvare pobedu u Beogradu, pogotovu što verovatno očekujemo punu dvoranu. Nadam se da ćemo mi nastaviti sa dobrim igrama koje pružamo u poslednje vreme i da ćemo nastaviti pobednički niz - istakao je Anđušić.

Foto: Starsportphoto

 

Partizan je trenutno na 12. mestu na tabeli sa šest pobeda i devet poraza. Bajern je 16. sa skorom od pet trijumfa i deset poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija