• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2023

20:28

PARTIZANOV TRIO JEDNOGLASAN! Evo u čemu su crno-beli SLOŽNI!

FK Partizan

Partizan

PARTIZANOV TRIO JEDNOGLASAN! Evo u čemu su crno-beli SLOŽNI!

Podeli vest

Partizan je u prvoj prijateljskoj utakmici remizirao protiv rumunske Univerzitatee rezultatom 1:1, a protivnik u narednoj proveri biće ruski Ahmat

Strelac jedinog gola u premijernoj utakmici na pripremama u Beleku – Andrija Pavlović, naglasio je da je zadovoljan kako je ekipa delovala u prvom poluvremenu:

- Mislim da smo odigrali sasvim dobro prvo poluvreme, trkački smo bili dosta dobri, s obzirom da su noge teške i da nas je stigao umor, mislim da je to bilo sasvim zadovoljavajuće za ovaj deo priprema. Na dobrom smo putu i na nama je samo da nastavimo da se pripremamo za nastavak sezone - rekao je Pavlović.

Na njegove reči nadovezao se i mladi Mihajlo Petković koji je igrao u drugom poluvremenu:

- S obzirom da nam je prva utakmica – nije bilo lako. Jako smo radili u Beogradu, malo je i tvrđi teren, ali dobro, važno je da je bilo dosta trke - istakao je Petković.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Na kraju, reč je imao i jedan od najiskusnijih i jedini koji je na terenu proveo oba poluvremena, Milan Lukač:

- Nije loše, dobro smo izgledali, izlazimo iz teških treninga i mislim da smo ispunili zahteve koje je šef tražio od nas. Rezultat je i bitan i nebitan u ovom periodu, a utakmica je bila prava takmičarska. Najbitnije je bilo istrčati se dobro, mislim da smo i zaslužili pobedu. Nisu nam mnogo šansi stvorili, zadovoljan sam i kako su saigrači stajali na terenu - zaključio je Lukač.

Sledeća provera na programu je 19. januara, a protivnik će biti ruski premijerligaš Ahmat iz Groznog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija