• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.01.2023

16:30

ZVANIČNO! Stanojević promovisan kao novi trener Konje

Starsportphoto

Partizan

ZVANIČNO! Stanojević promovisan kao novi trener Konje

Podeli vest

Srpski stručnjak Aleksandar Stanojević promovisan je kao novi trener turske Konje

Klub je nedavno smenio Ilhana Puluta, a na njegovo mesto je stigao bivši trener Partizana koji je potpisao ugovor do leta 2024. godine.

Sa sobom je poveo i Nemanju Jovšića koji je radio kao trener golmana crno-belih, a tu su i njegovi saradnici Branko Vukašinović, Branimir Mićović i Radenko Pantović.

Stanojević je u dve prilike vodio Partizan, a radio je i u Kini, Grčkoj, Izraelu i Saudijskoj Arabiji.

Ovo će mu biti sedmi aganžman u inostranstvu gde za sada nema osvojen trofej.

Konja je trenutno sedmoplasirana na tabeli turskog šampionata, a od Stanojevića se očekuje da izbori plasman u neko od evropskih takmičenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija