• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

11:24

GOLČINA UROŠEVIĆA IZ SLOBODNJAKA, ali Partizan nije pobedio TSC u Turskoj! (VIDEO/FOTO)

partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan

GOLČINA UROŠEVIĆA IZ SLOBODNJAKA, ali Partizan nije pobedio TSC u Turskoj! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 protiv TSC-a na pripremama u Turskoj

Crno-beli su poveli u 29. minutu golčinom Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca. Imali su u nastavku nekoliko šansi da povećaju prednost, ali je TSC kaznio propuštene prilike. U 59. Kuveljić je postavio konačnih 1:1.

 

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana


TSC je propustio zicer na startu utakmice. Ispala je cela odbrana Partizana na desnoj strani, ali je Vukić sa oko pet metara šutirao u Lukača.

Nastavili su da prete igrači TSC-a, ali je Partizan ipak poveo posle pola sata igre. Urošević je postigao strašan pogodak sa oko 30 metara iz slobodnog udarca i doneo prednost crno-belima od 1:0.

Crno-beli su sačuvali minimalnu prednost do kraja poluvremena, a potom na početku drugog dela imali su i priliku da naplate bolju i konkretniju igru i dupliraju vođstvo. Vujačić je šutira glavom, ali pored gola. Bio je ovo cizer, a prokockana šansa je vrlo brzo kažnjena kažnjena. 

Izjadnačio je TSC na 1:1 u 59. minutu. Jovanović je centrirao sa desne starne, a Kuveljić pogodio za egal i ispostavilo se konačan rezultat.

Partizan je ozbiljnije zapretio u 70. minutu utakmice, mladi Stjepanović je solidno pokušao iz daljinem, potom je u finišu Seničanin poslao loptu pored stative, ali do kraja nije bilo promene rezultata. 

PARTIZAN – TSC 1:1 (1:0)

Strelci: Urošević 30 – Kuveljić 59.

PARTIZAN: Lukač – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Belić, Andrade – DIjabate, Petrović (od 60. Stjepanović), Menig (od. 69. Jevremović) – Pavlović. Igrali su još: Gočmanac, Vlahović, Subotić, Jevremović, Stjepanović.

TSC: Ilić – Krstić, Cvetinović, Čalušić – Cvetković, Radin, Kuveljić, Stojković – Jovanović, Đakovac – Vukić. Igrali su još: Antonić, Tomanović, MIlosavić, Krpić, Fuseni, Adrian, Ratkov, Čolić.

 

 

Partizan je prethodno na pripremama igrao 1:1 sa Univerzitateom iz Krajove (Rumunija), pobedio je sa 3:1 Ahmat iz Groznog (Rusija), a odigrao nerešeno 2:2 sa Mladošću iz Lučana.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

 

 

Fudbaleri Novog Pazara i Mladosti GAT gledali su utakmicu između Partizana i TSC-a u Beleku. Nije na domet podsetiti da su u Novom Pazaru bivši igrači Partizana, golman Kljajić, Đuričković, Pešukić, Stanojlović...

Foto: informer

Ljubomir Ristovski, trener Mladosti (u crvenoj majici)

 

Foto: informer

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija