• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2023

16:43

PARTIZAN PORAZOM ZAVRŠIO PRIPREME U TURSKOJ! Rusi u dubokoj nadoknadi do trijumfa! (VIDEO)

FK Partizan

Partizan

PARTIZAN PORAZOM ZAVRŠIO PRIPREME U TURSKOJ! Rusi u dubokoj nadoknadi do trijumfa! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su u generalnoj proveri na pripremama u Beleku sa moskovskim CSKA rezultatom 1:2 (0:0)

Posle prvog neuspeha u Turskoj, u duelu sa danskim Horsensom (1:2) odigranog u prepodnevnim časovima, crno-beli su izgubili i u okršaju sa višestrukim šampionom ruske Premijer lige, koji je u ovom meču bio bolji rival.

Prethodno je klub iz Humske upisao četiri remija – Univerzitatea Krajova (1:1), Mladost Lučani (2:2), TSC (1:1), Austrija (0:0), dok je jedinu pobedu ostvario protiv ruskog Ahmata (3:1).

Moskovljani su do vodećeg gola došli u 58. minutu preko Fedora Čalova koji je iz blizine na povratnu poslao loptu po zemlji u bliži ugao Popovićeve mreže.

Samo minut kasnije CSKA je postigao još jedan gol, koji je poništen zbog ofsajda.

Foto: FK Partizan

 

Najbolju priliku za izjednačenje, crno-beli su propustili u 75. minutu, kada je udarac Natha odbranio golman Armejaca Akinfeev.

PARTIZAN - CSKA MOSKVA 1:2 (0:0)

Jović 85 - Čalov 58, Arbuzov 90+4

Arkadia Sport Resort. Gledalaca: 300.

PARTIZAN: Popović – Živković, Ilić, Vujačić, Šehović – Belić, Andrade – Dijabate (od 60. Jevremović), Natho, Jović – Pavlović. Klupa: Lukač, Stjepanović, Jevremović, Petrović, Vlahović

CSKA: Akifejev - Roča, Kučajev, Divev - Barbosa, Obljakov Glebov, Medeš, Kučajev, Zajnutdinov - Čalov  Medina. Klupa: Torop, Bokov, Muhin, Šenjokov, Zabolotnji, Nabakin, Lukin, Glušakov, Ermakov, Kisljak, Arbuzov, Noskov, Karaskav, Gaič.

Ipak, što Izraelcu niju pošlo za nogom ispravio je Nemanja Jović deset minuta kasnije, pošto je posle solo akcije i izgrađenog šuta sa ivice kaznenog prostora poslao precizan šut i naterao čuvara mreže Moskovljana da vadi loptu iz mreže za - 1:1.

Međutim, u dubokoj sudijskoj nadoknadi CSKA je stigao do trijumfa. Strelac je bio Jaroslav Arbusov koji se najbolje snašao u četvrtom minutu zaostalog vremena, jer je iz nepoznatih razloga arbitar za čak pet minuta produžio meč. Pad koncentracije u odbrani, koji ih je koštao pozitivnog rezultata. 

Bila je ovo generalna proba za klub iz Humske i nastavka prolećne sezone u Superligi, u kojoj prvi meč igraju 5. februara od 14.30 protiv Napretka u Kruševcu.

Foto: FK Partizan

 

Partizan ima 43 boda i na superligaškoj tabeli zauzima drugo mesto, sa deset bodova manje od lidera Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

tek cete da se brukate klosari jedni ,UPRAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija