• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2023

20:37 >> 22:10

STIGAO PARTIZANOV KAPITALAC! Reprezentativac KOLUMBIJE doputovao u BEOGRAD! (FOTO)

Informer

Partizan

STIGAO PARTIZANOV KAPITALAC! Reprezentativac KOLUMBIJE doputovao u BEOGRAD! (FOTO)

Podeli vest

Jedino pojačanje Partizana u dosadašnjem delu prelaznog roka Andreas Kolorado stigao je danas u Beograd

Nije Partizan bio preterano aktivan tokom zimskog prelaznog roka, a onda je u Humskoj detonirana "bomba". Povremeni reprezentativac Kolumbije Andreas Kolorado dogovorio je saradnju sa crno-belima i već danas doputovao je u Beograd. 

Partizan je Kolorada doveo na pozajmicu sa pravom otkupa. Dakle, ukoliko kolumbijski reprezentativac opravda očekivanja crno-beli će moći da ga kupe za 800.000 evra!

Kolorado jekarijeru počeo u klubu Kortulua, koji ga je čak triput slao na pozajmice. Najpre dvaput u Deportivo Kali, da bi prethodni takmičarski ciklus proveo u Sao Paulo. U Brazilu se zadržao deset meseci, međutim, nije imao bog zna kakvu minutažu, svega 555 minuta raspoređenih na 17 utakmica, što prvenstvenih, što kupa, što Kopa Sudamerikana.

Foto: Informer

Vratio se Kolorado nedavno u svoj matični klub, ali nije želeo da igra tamošnju Drugu ligu. Ubrzo se javio Partizan koji je Kolumbijcu ponudio igranje u Ligi konferencija, a od leta verovatno i u Ligi Evrope. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

ETO KAKO KLOSARSKA ,TRULA UPRAVA ZAMAZE OCI BUDALAMA . PRODAJU BEZBROJ IGRACA STRPA SEBI PARE U DZEP ,DOVEDU IGRACE PREKO 30 GODINA KOJE NIKO NECE I ONDA KUPE JEDNOG IGRACA I SVEI ONDA VAUUUUUUUUUUUU . JEL VIDIS KAKO JE UPRAVA POJACALA PARTIZAN ,A TIM SUPALJ BEZIDEJAN TRENER KO DA KUMSILUK TRENIRA I DA NE PRICAM DALJE ... UPRAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija