• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2023

07:16

PETRIĆ JE PODIGAO EKIPU! Markec VERUJE u PARTIZAN!

Starsportphoto

Partizan

PETRIĆ JE PODIGAO EKIPU! Markec VERUJE u PARTIZAN!

Podeli vest

Srpski fudbaler Lazar Marković izjavio je da veruje da Partizan može da napravi dobar rezultat u Evropi

Marković je u Partizanu igrao u dva navrata, do 2011. do 2013. godine i od 2019. do 2022. godine. Tokom leta 2022. godine prešao je u Gazijantep.

- Kao največi neuspeh u karijeri doživljavam to što nisam osvojio titulu sa Partizanom. U poslednjoj sezoni smo Imali pet bodova prednosti posle prvog dela šampionata. Nije mi bilo jasno da u tom momentu niko u klubu ne priča o osvajanju prvenstva. To nikada nisam doživeo. Svi su favorizovali Crvenu zvezdu, kao da ona ima prednost. Mnogo toga nije funkcionisalo u klubu. Bilo je mnogo negativne atmosfere oko nas i na kraju smo ispustili tu prednost. Sve to je uticalo da odlučim da odem. Nisam se pokajao, iako je to klub koji najviše volim - izjavio je Marković za "Sportklub".

Foto: fkpartizan.rs

Osvrnuo se i na rezultate Partizana od kada je otišao iz kluba.

- Krenuo bih od početka sezone i dolaska Ilije Stolice. On je dobar trener, ali je došao u vrlo delikatnom trenutku. Klub je bio organizaciono uzdrman, otišlo je mnogo igrača, nije imao adekvatan broj njih ni na pripremama, mnogo drugih problema. Partizan kao veliki klub ne trpi kada nema rezultata. Nasledio ga je Gordan Petrić koji poznaje klub, ima izuzetnu harizmu, ali i smirenost koja je bila ključna da malo popravi stvari. Podigao je ekipu, ima zaostatak u prvenstvu, tu je teško nadati se nečemu, ali verujem da mogu da naprave još neki dobar rezultat u Evropi. Sa Gordanom Petrićem sam u odličnim odnosima i želim mu svu sreću jer je sjajan čovek, a siguran sam da će dokazati i da je odličan stručnjak - zaključio je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17