• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2023

20:10

PETRIĆ IZAZVAO NOVI SMEH NA KONFERENCIJI! Trener Partizana prvo POMINJAO duge gaće, pa OBJASNIO zašto bi Kolorado POBEGAO iz Srbije! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Partizan

PETRIĆ IZAZVAO NOVI SMEH NA KONFERENCIJI! Trener Partizana prvo POMINJAO duge gaće, pa OBJASNIO zašto bi Kolorado POBEGAO iz Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedom su započeli prolećnu sezonu Superlige Srbije, protiv Napretka u Kruševcu

Utakmicu u Kruševcu obeležio je pogodak Fuseina Dijabatea, kojim je Partizan došao do pobede, ali i nemile scene na tribinama u kojima su vređani igrači u crno-belim dresovima.

Istovremeno, trener Gordan Petrić je naglasio da nema šta da zameri svojim izabranicima, budući na uslove u kojima je igrana utakmica!

- Nema šta da pametujem, sad na kraju utakmice sam se poklonio igračima, za sve što su danas uradili. To isto radim i igračima Napretka, da igraju po ovakvim uslovima, stvarno je bio zaleđen teren. To sam rekao na Areni, koliko sam ja izbrojao,  četiri glave su pukle danas, ne kažem da ne bi pukle u normlanim uslovima, ali momci su sa obe strane dali maksimum, odradili su posao na pravi mogući način i zaradili su taj novak za koji oni rade. Napredak je imao svoje šanse, mogli su da daju gol i u prvom i u drugom poluvremenu, imali smo sreću da damo gol i uzmemo tri boda. Na trenutke je Partizan izgledao onako kako će izgledati u nastavku, veliki naklon, spremamo se za Beograd, pa nastavljamo dalje - rekao je Petrić.

Na pitanje da li će trijumf doprineti samopouzdanju ekipe, šef Partizanove struke je naglasio da ga oni imaju već u određenoj meri.

- Pa oni imaju samopouzdanje već, mi smo izašli iz tog filma od utakmice protiv Zvezde, to se oseća u samoj atmosferi u svlačionici, na pripremama, samopouzdanja imaju. ono što je nama bitno jeste da u ovoj teškoj utakmici dođemo sa tri boda u Beograd i nastavimo dalje, inače nas očekuje teška utakmica, uslovi nisu bili onakvi kakvi bi trebalo da budu. To sam rekao za igrače koji su izgurali danas su izabrani da odigraju što ne znači da će biti u sledećoj.

Partizan je slavio minimalnim rezultatom, a i taj gol je došao uz dašak sreće, pošto je lopta zakačila Kerkeza. Ali, čak i u slučaju eventualnog remija ili poraza, Petrić kaže da razume kako je igračima.

- Ništa im ne bih rekao, ni da smo izgubili, ni da smo igrali nerešeno, isto bih se ponašao prema njima. Stvarno, ja sam u karijeri odigrao tri ovakve utakmice, uvek je bilo povređenih igrača, danas nije bilo na sreću, ali kažem, pucale su neke arkade, ima verovatno ušivanja i kod njih, sve čestitke igračima.

Nije prvi put da se Parni valjak muči protiv Napretka, a dodatni posao im je otežao zaleđeni teren.

- Ja sam rekao i to u najavi, Napredak ima sve preduslove da odigra dobro i uzme bodove, imaju ekipu na okupu, kolega je rekao u najavi rekao da je imao te okolnosti bolje nego u letnjem delu kad nisu bili igrači na okupu, pojačali su se, mladi igrači su doneli kvalitet. Samim tim što kolega zna ovaj posao, ekipa zna da igra na rezultat, to se vidi odmah. Videlo se u onom delu pred kraj jesenjeg dela da je Napredak lepo izgledao, želim da nastave, dosta ekipa se pojačalo, dosta ekipa je na sličnom nivou, tako da će biti zanimljiva borba.

Aleksandar Filipović je pružio sjajnu partiju, spasio dva čista gola, ali trener crno-beli ne želi da ističe pojedince.

- I u pvom i u drugom poluvremenu, da Filipović je odigrao do kraja, iako će ići na ušivanje, sve pohvale svim igračima i Filipoviću, i njemu posebno, ali svima i igračima napred i igračima pozadi.

Legendarni as na klupi Partizana se na kraju našalio kada je pričao o poslednjem pojačanju Andresu Koloradu, za koga je izjavio da bi se vratio kući, da je video ovaj teren u Kruševcu.

- Da je Kolorado video ovaj teren, verovatno bi se odmah vratio - kroz osmeh je prokomentarisao Petrić.

Prethodno je, podsetimo, pred početak meča šef struke srpskog vicešampiona izjavio da razmišlja da li će ga duge gaće ugrejati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

A o čemu bi on mogao da priča? O timu koji to nije nema šta da kaže, o taktici koju je kao zamislio i gde ga je Đorđević nadigrao i ponizio nema šta da kaže, o igri svog izabranog seljačkog tima šta ima da kaže kad za prvih 50 minuta jedva da su i dodirnuli fudbalsku loptu. Ili možda nešto da kaže o slučajno postignutom golu ili tri stopostotne prilike Napretka? O ČEMU ON IMA DA PRIČA, PA NJEMU SU POTREBNE DUGAČKE GAĆE ALI ZA GLAVU DA ODE ILI URADI NEŠTO KVALITETNO ZA TIM, AKO ZNA ALI SUMNJAM!!! U timu mu mladi Jović koji tri puta mora sebe da dribla pa tek onda da preda ili u većini slučajeva izgubi loptu, o tome da ne sme da onog sada već najslabijeg igrača Partizana Rikarda ostavi na klupu, ali nema on ni znanja ni hrabrosti da loše "standardne" promeni a puno ih je bar 5 pored navedene dvojice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija