• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2023

19:07

FUDBALER PARTIZANA PROŽIVEO PRAVU DRAMU! Traore evakuisao PORODICU posle ZEMLJOTRESA u Turskoj!

Starsportphoto©

Partizan

FUDBALER PARTIZANA PROŽIVEO PRAVU DRAMU! Traore evakuisao PORODICU posle ZEMLJOTRESA u Turskoj!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Hamidu Traore doveo je svoj porodicu u Beograd nakon razornih zemljotresa koji su pogodili Tursku ove nedelje

Strahoviti zemljotresi u Turskoj i Siriji odneli su više od 20.000 žrtava. Strahuje se da bi taj broj u narednim danima mogao da bude još veći, a brojni ljudi evakuisali su se iz zemljotresom pogođenog područja. 

Kroz pravu dramu u ponedeljak prolazio je vezista Partizana Hamidu Traore čija je porodica bila u Turskoj tokom zemljotresa. Na svu sreću, članovi njegove familije nisu na spisku povređenih. Ipak, Traore je iz bezbedonosnih razloga svoju porodicu preselio u Beograd. 

O tome je na konferenciji za medije pričao Gordan Petrić koji ističe da je Traore uprkos povredi želeo da ode u Tursku po svoju porodicu. Klub mu je, naravno, izašao u susret i omogućio mu da dovede familiju u Beograd. 

Foto: Starsportphoto©

- Traore je imao problem sa zglobom, ali je otišao da dovede porodicu u Beograd iz Turske. Za mene je bitno da je siguran što se familije tiče. Porodica je na prvom mestu. Bio je Hamidu u Turskoj, vratio se u četvrtak, verovatno će trenirati tokom petka, ali u subotu neće biti u stroju. Od ponedeljka hoće - otkrio je trener Partizana.

Vezista iz Malija je prethodnih pet godina proveo u Turskoj gde je branio boje Elazigspora, Karabukspora, Adane i Giresuna pre nego što se u avgustu 2022. godine za 700.000 evra preselio u Partizan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)
Live TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)

Šta smera NATO u Republici Srpskoj? Engleski lord Mark Lankaster sastavio je izveštaj o tome kakvi su planovi i interesi NATO-a na zapadnom Balkanu. Ovde je predloženo da se uvedu ograničenja za RS koja su dovedena do neprepoznatljivosti. U emisiji "Info jutro", gost je bio novinar Duško Vukajlović koji je govorio o planovima NATO-a za zapadni Balkan, Republiku Srpsku, ali i Srbiju.

31.05.2024

08:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija