• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2023

20:57

PROŠLO JE TAČNO 32 GODINE! Partizan OBORIO neslavan REKORD! Samo je Mladost uspela OVO da URADI!

Starsportphoto

Partizan

PROŠLO JE TAČNO 32 GODINE! Partizan OBORIO neslavan REKORD! Samo je Mladost uspela OVO da URADI!

Podeli vest

Partizan je poražen od novosadske Mladosti sa 0:4, što je najubedljiviji neuspeh crno-belih u novijoj istoriji na svom terenu

Novosađani su slavili sa 4:0, iako se ekipa bori za opstanak, a uprkos pobedi ostaće na pretposlednjem mestu superligaške tabele!

Frapantan podatak je da je Mladost GAT nanela Partizanu najubedljiviji poraz u modernoj istoriji!

Ono što je za rubriku "verovali ili ne", čak 32 godine, još od 1991. nijedan klub u domaćem šampionatu nije uspeo da savlada "parni valjak" sa četiri razlike.

Najubedljiviji poraz Partizan je u Humskoj doživeo u sezoni 2001/02 kada je poražen od Crvene zvezde sa 3:0 u večitom derbiju.

Foto: Starsportphoto

 

Partizan je samo još jednom izgubio sa 0:4 u prvenstvu od raspada Jugoslavije, a to je bilo u sezoni 1997/98, takođe od Crvene zvezde, ali je tada izgubio na Marakani u 110. Večitom derbiju.

Ako se u obzir uzme kompletna istorija, Partizan je imao i ubedljivije poraze u vreme bivše Jugoslavije. U Humskoj je poražen od Hajduka sa 1:6 u sezoni 75/76, a imao je poraz i od Crvene zvezde u sezoni 68/69 takođe od 1:6, kao i dva poraza od Vardara sa 0:5 u sezonama 79/80 i 82/83.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31