• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2023

14:41

OBRADOVIĆ IMA PORUKU ZA NAVIJAČE PRED DERBI! Jedina i PRVA želja je... (VIDEO)

printscreen

Partizan

OBRADOVIĆ IMA PORUKU ZA NAVIJAČE PRED DERBI! Jedina i PRVA želja je... (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaće se večeras od 21 sat u polufinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Zvezda je u četvrtfinalu nadigrala sinoć Borac iz Čačka ( 89:64), dok je Partizan dan ranije bio bolji od Spartaka (91:69).

Biće to četvrti "večiti derbi" ove sezone, Zvezda je dobila prva dva, a Partizan poslednji u Evroligi.

Trener crno-belih, Željko Obradović, uoči meča je poručio:

-  Očekivano, znalo se da smo uslovno rečeno Zvezda i mi favoriti u četvrtini finala. Jedina i prva želja je da sve protekne u fer i sportskoj borbi i neka bolji tim pobedi - rekao je Obradović i dodao:

- Pozivaj još jednom navijače Partizana da navijaju i bodre našu ekipu i da bude poslata slika na nivou one kada smo igrali Evroligu! 

Govorio je iskusni stručnjak i o kadrovskim problemima.

- Mali Tristan ima problem sa povredom iz zadnje utakmice, a svi ostali su spremni.

Prethodno, u prvom polufinalu od 17 sati sastaće se Mega i FMP Finale je na programu u subotu od 21 sat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija