• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2023

20:00

NA METI GROBARA VILDOZA I KAMPACO! Navijači PARTIZANA žestoko VREĐALI Argentince! (VIDEO)

Informer

Partizan

NA METI GROBARA VILDOZA I KAMPACO! Navijači PARTIZANA žestoko VREĐALI Argentince! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde Luka Vildoza i Fakundo Kampaco našli su se na meti navijača Partizana.

Gori na tribinama Čaira! Tenzije pred večiti derbi u polufinalu Kupa Radivoja Koraća među navijačima traju već nekoliko sati, a na teren su nedavno istrčali i igrači oba tima koji se zagrevaju pred duel. 

U ovom momentu na tribinama je više navijača Partizana dok se očekuje da u narednom periodu u Čair budu puštene i pristalice Crvene zvezde. Zbog toga, daleko veći pritisak tokom zagrevanja trpe izabranici Duška Ivanović, a pre svih Fakundo Kampaco i Luka Vildoza. 

Argentinski tandem iz tabora Crvene zvezde našao se na meti zvižduka i uvreda navijača Partizana. Podsećamo, utakmica je na programu večeras od 21 čas, a ovo će biti treći ovosezonski derbi koji će pratiti navijači oba tima. 

Prethodna dva igrana su u Evroligi i prošla su bez incidenata, nadamo se da će tako biti i večeras, ali početak ne obećava...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija