• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

20:09

SRAMOTA... ISPLIVALI ŠOKANTNI SNIMCI MATIJASA LESORA! Centar PARTIZANA pokušao da povredi KAMPACA, a on nije JEDINI! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

SRAMOTA... ISPLIVALI ŠOKANTNI SNIMCI MATIJASA LESORA! Centar PARTIZANA pokušao da povredi KAMPACA, a on nije JEDINI! (VIDEO)

Podeli vest

Centar Partizana Matijas Lesor našao se u centru skandala nakon poteza u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Nema sumnje da je Matijas Lesor jedan od najboljih evropskih igrača. Centar Partizana kandidat je za MVP-a u Evroligi, ali je utisak da mu karijeru kvare nepotrebni potezi. Nedavno se fotografisao sa provokativnim transparentom navijača Partizana kojima je vređao srpskog reprezentativca Nikolu Kalinića, a potom je u polufinala Kupa Radivoja Koraća umalo izazvao opštu tuču.

Na tribinama je gorelo tokom čitavog meča, ali su igrači do samog finiša pokazivali pravu sportsku sliku. Ipak, sve je pokvario gest Matijasa Lesora koji je u poslednjoj četvrtini pokušao da povredi Fakunda Kampaca. 

 

 

Osetio je centar Partizana nemoć budući da su crno-beli bili na pragu trećeg ovosezonskog poraza od najvećeg rivala. Ovoga puta meč vredan borbe za titulu, te je Lesor izgubio živce i udario Kampaca. 

Srećom, Argentinac je prošao bez povrede, a haos koji je nastao na parketu brzo je sprečen zahvaljujući Dante Egzumu i Luku Mitroviću. Ipak, problem predstavlja činjenica da je nešto slično vođeno i prošle godine u finalu Kupa Radivoja Koraća...

 

 

Naime, Matijas Lesor je prošle godine, kada je bilo jasno da će Partizan doživeti ubedljiv poraz, namerno udario Ostina Holinsa...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zof

pre 1 godinu

Dilea koga sudije tolerišu a Lazarevića I Smailagića za sve sankcionišu

Dragomir

pre 1 godinu

Ima li neka Lesorova greška iz obdaništa ili prvog razreda osnovne škole.Molim novinare da to iskopaju,bilo bi interesantno.Neznam ko vas plaća da zavađate igrače i podstičete na netrpeljivost.Ne vidim da kopkate po gafovima vama omiljenih igrača Zvezdane.

bolec

pre 1 godinu

Znamo da ste gipsy glasilo, ali ne primajte se toliko. Ovo ko da Cora pisao.

Kris

pre 1 godinu

Ko pise ove tekstove? Nebojsa Excel Covic licno? Pa za ova simuliranja u EL bi Zvezdini igraci dobili tehnicke. Sramotno sudjenje na stetu Partizana. Lazic igra ragbi celu utakmicu i zavrsi sa 0 licnih.

ratko

pre 1 godinu

AJDE TI KLOSARU CIGANSKI STO OVO PISE NEMOJ DA SERES ,SRAM TE BILO ,TRBALO BI DA NOSIS NAOCALE . GDE TI OVDE VIDIS DA JE LESOR HTEO DA POVREDI TOG MAJMUNA KOJI JE NON STOP PROVOCIRAO . DAJTE VI IZ NOVINA PREKINITE DA GURATE CIGANSKE NOVINARE DA PISU O PARTIZANU . POVRACA MI SE VISE NA VAS. MOZETE SAMO DA POPUSITE KURAC PARTIZANU CELOM. JEBO VAM COVIC I TERZIC MATER

JA

pre 1 godinu

Колико вас плаћа Човић да лупате овакве глупости?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija