• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2023

11:50

O NJEMU SE PRIČA! Mihajlo Ilić zasijao u dresu Partizana!

Starsportphoto

Partizan

O NJEMU SE PRIČA! Mihajlo Ilić zasijao u dresu Partizana!

Podeli vest

Posle Nemanje Jovića i Sameda Baždara, prve minute u evropskoj utakmici u dresu Partizana upisao je i mladi štoper Mihajlo Ilić.

Posle vatrenog krštenja protiv ekipe Šerifa, Mihajlo Ilić je upisao minute i na utakmici 22. kola, protiv ekipe Spartaka.

Foto: Starsportphoto

 

Kako u crno-belom taboru kažu, mlade snage Partizana jačaju svakim danom, a baš šef struke Gordan Petrić je rekao da su oni budućnost Partizana i, u zavisnosti od okolnosti, svako od njih će dobiti priliku.

Pažnju na sebe skrenuo je Mihajlo Ilić, koji o Evropi i Superligi Srbije kaže:

- Od ulaska u prvi tim Partizana imam jasan cilj – da napredujem. Kroz treninge i rad, osećao sam se sve sigurnije. Pripreme su bile dobro, spremio sam se da kada dobijem priliku, imam dobar učinak. Protiv Šerifa nisam imao tremu, već ogromnu želju da u veoma bitnoj utakmici sačuvamo prednost. Uspeli smo i pohvale od saigrača i šefa su samo dodatni motiv za mene. Poverenje je obostrano, a bez obzira što sam protiv Spartaka igrao u veznom redu, važno je da smo ostvarili novu pobedu. Sledi revanš sa Šerifom i verujem da ćemo uspeti, uz podršku naših navijača, da se ponovo plasiramo u osminu finala Lige konferencije. Ako dobijem ponovo priliku, daću sve od sebe, a najvažniji su uspesi Partizana.

Za saigrače ima samo reči hvale.

- Ne bih izdvajao nikoga, svi su sjajni momci i profesionalci! Sa svima imam odličan odnos i uvek su tu da mi pomognu, u svakom trenutku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija