• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

18:09

GROBARI U TRANSU - PARTIZAN VRAĆA KULTNU GARNITURU! Crno-beli ponovo u BORDO-PLAVOM dresu!?

Starsportphoto©

Partizan

GROBARI U TRANSU - PARTIZAN VRAĆA KULTNU GARNITURU! Crno-beli ponovo u BORDO-PLAVOM dresu!?

Podeli vest

Direktor marketinga Partizana, Dragan Velanac, otkrio je da uprava razmišlja o porvatku stare bordo-plave garniture.

Sa setom navijači Partizana pričaju o starim vremenima kada su crno-beli bili konkurenti u borbi za titulu. Jedna od najuspešnijih sezona u modernoj istoriji odigrala se 2008. godine kada je strateg bio Slaviša Jokanović. Ipak, ono čega se navijači najraže sećaju su bordo-plave garniture dresova. 

Poslednji put je u pomenutoj sezoni Partizan imao bordo-plave dresove, a navijači se sećaju sjajnih igara njihovih miljenika u njima. Kapiten je bio Stevan Jovetić, a brdo-plavu uniformu nosili su još ALmami Moreira, Antonel Žuka, Lamine Dijara i mnogi drugi. 

Foto: Starsportphoto©

Deluje da bi navijači Partizana već u narednoj sezoni mogli da evociraju uspomene budući da u Humskoj razmišljaju o povratku pomenute garniture. Direktor marketinga Dragan Velanac nagovestio je da bi bordo-plavi dres mogao ponovo da se vrati u upotrebu.

- Sad je vreme kad se prave dresovi za sledeću sezonu. Odavno smo krenuli u proces odabira garnitura za naredni ciklus. Svašta je moguće. Daleko je jun mesec. Osluškujemo šta ljudi žele i šta vole. Fudbal se igra zbog navijača - rekao je Vukanac u novoj epizodi Partizanovog podkasta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

KUPITE VI IGRACE A NE DRESOVE ,KLOSARCINE JEDNE ,A NE DA SE BRUKATE I DA BRUKATE I UNISTAVATE PARTIZAN PO NAREDJENJU

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija