• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2023

10:15

ŠTA JE UPRAVA KRIVA? NE IGRA UPRAVA, VEĆ IGRAČI! Ivica Iliev o novom debaklu Partizana u Humskoj! UPRO PRSTOM U NJIH!

Starsportphoto

Partizan

ŠTA JE UPRAVA KRIVA? NE IGRA UPRAVA, VEĆ IGRAČI! Ivica Iliev o novom debaklu Partizana u Humskoj! UPRO PRSTOM U NJIH!

Podeli vest

Partizan je ispao od Šerifa, a bivši sportski direktor Ivica Iliev osvrnuo se na očajan meč tima iz Humske

- Krenuli smo fenomenalno. Uživao sam u dominaciji, sjajnom fudbalu, golu. U još dve odlične šanse. Rival nije dotad došao do gola, ali napravili smo penal... Neshvatljiv penal! Otad je meč bio u egalu, ali smo iz sopstvene greške po drugi put kapitulirali. Nastavak je počeo kiksom i sa još jednom loptom u mreži.

Kako dalje?

- Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proleće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Zvezda i mi napravili rezultat sa osminom finala. Deluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne sme bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi.

Foto: Starsportphoto

Ko je podbacio uprava, trener Petrić ili igrači?

- Šta je uprava kriva?! Ne igra uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sledeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi - zaključio je Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nele

pre 1 godinu

Ilijev je klasican primer Nedirajte mi Fotelju i platu a za sve drugo su drugi krivi!! Uprava je kriva sto se Titula 6god nije osvojila!! Uprava je kriva za Ne Dovodjenje igrača kvalitetnih!! Uprava je Kriva za ovo stanje u Fk Partizanu!! Tj Kriminalna uprava!! Ostojic je jedino reselje da preuzme Fk Partizan! Pa da napravi cudo,kao sto je uradjeno sa KkPartizanom!!

ljuba

pre 1 godinu

Ti da se pokrijes usima, misu jedan...prosecan fudbaler, jos gori menadzer. Normalno da ces braniti Vazuru kad ste ekipa za uzimanje kinte. Mars bre iz Partizana

Milan

pre 1 godinu

A, ko je doveo te igrače ? Ko je vršio selekciju ? Uorava napolje !

Fikus

pre 1 godinu

Naravno da su pre svega krivi igrači - ne uči ih trener da u svom kaznenom prostoru igraju rukom, da se u odbrani ponašaju kao razbijena vojska i da svako čeka da onaj drugi nešto uradi, da se posle lepe pobede u gostima na svom terenu ponašaju kao da je sve već gotovo ... Na žalost to je generalna slika celog fudbala u Srbiji i zato nikad ništa ne postižu. Sećate se Katara? Za vreme svetskog prvenstva reprezentativci ne razmišljaju o taktici, odmoru i koncentraciji nego jure koju će belosvetsku ku**u da dovuku u krevet ...

ratko

pre 1 godinu

I TI DA ODGOVARAS ZA KRADJU PARA OD PRODATIH IGRACA SRAM TE BILO DA ISTA KOMENTARISES . KLOSARCINO JEDNA .....UPRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAAAAAAAAAAAAAPOOOOOOOOOOOOOOOOOOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,DA STE KUPILI IGRACE KAKO TREBA A NE PENZIONERE KAO STO JE FEJSA PARTIZAN BI IGRAO FUDBAL A NE OVO

ratko

pre 1 godinu

SRAM TE BILO TI PRICAS NESTO POKRAO SI PARE ZAJEDNO SA ONIM LOPINAMA VVUCELICEM I VAZUROM PA POBEGAO KO GNJIDA

ratko

pre 1 godinu

KLOSARCINO JEDNA IDI IM LJUBI ZADNJICCU ,TI SI KO RIBA POBEGAO IZ P-ARTIZANA ,MARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS STO DALJE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija