• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2023

09:03

SUOČIĆU SE SA SVOJOM ODGOVORNOŠĆU! Javio se VUČELIĆ pred sednicu UPRAVNOG ODBORA! Predsednik PARTIZANA svestan situacije!

Starsportphoto

Partizan

SUOČIĆU SE SA SVOJOM ODGOVORNOŠĆU! Javio se VUČELIĆ pred sednicu UPRAVNOG ODBORA! Predsednik PARTIZANA svestan situacije!

Podeli vest

Predsednik Partizana Milorad Vučelić oglasio se pred sednicu Upravnog odbora koja je zakanaza za ponedeljak.

Čini se da je kriza u Humskoj dosegla vrhunac. Partizan ni ove sezone neće osvojiti trofej, bes navijača je ogroman, a u četvrtak je ispred stadiona organizovan protest protiv uprave. Sve to prethodilo je eliminaciji od Šerifa u plej-ofu Lige konferencija što je dodatno uzburkalo strasti u taboru crno-belih. 

Predsednik Milorad Vučelić zakazao je za ponedeljak sednicu Upravnog odbora na kojoj će tema biti analiza rezultata i podela odgovornosti. Dugogodišnji prvi čovek crno-belih potom se oglasio za "Sportski žurnal" i otkrio o čemu će se raspravljati na sednici. 

- Teško sam podneo eliminaciju, naravno. Baš kao što sam lepo podneo pobede nad Kelnom... Za ponedeljak sam zakazao Upravni odbor fudbalskog kluba sa temom izveštaj o radu i odgovornosti za rezultate, pa... onda dalje kroz legalne institucije kluba i nikako drukčije. Ali, baš nikako. Budite sigurni da smo svesni svojih odgovornosti i da ću da se suočim s njima. Vrlo uvažavam stav navijača i da sam sa parolama njihovog zadovoljstva suočen bio i onda kad smo osvajali trofeje poput šampionskih titula, duple krune i kupova Srbije, prezimljavanja u Evropi, pobeda nad Kelnom - rekao je Milorad Vučelić za "Sportski žurnal". 

Foto: Starsportphoto

Ističe predsednik Partizana da je finansijska situacija u klubu dobra, licence za evropska takmičenja dobijene su bez problema, a plate redovno islaćene. Pored toga, predsednik crno-belih istakao je zadovoljstvo povodom sjajnih igara izabranika Gordana Petrića u grupnoj fazi Lige konferencija. 

- Što se finansijske situacije u klubu tiče, nju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevashodnim zadatkom uprave. Licence za evropska takmičenja uvek smo redovno i regularno dobijali uz svesrdnu pomoć države, posebno predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Potpune istine radi to kažem i uz iskrenu zahvalnost, ma koliko to i kako smetalo bilo kome. I naredna primanja zaposlenima, kao i igračima, biće u roku namirena. Posebno smo odgovorni što smo ove sezone doneli najviše međunarodnih bodova srpskom fudbalu... Mogli smo i morali mnogo više. To, takođe, zaslužuje i kritiku i odgovornost - zaključio je predsednik crno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

SAMO PLATE I ISPLAĆUJETE JER VAM DRŽAVA TOLERIŠE NEPLAĆANJE OBAVEZA PREMA NJOJ. KAD TOME DOĐE KRAJ PUKLI STE.

ratko

pre 1 godinu

MARSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS IZ PARTIZANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .... UPRAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija