• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2023

12:08

ZVEZDA JE LIDER, NIKO NEMA PRAVO DA PRETI! Igor Duljaj na užarenoj klupi pred derbi: Osećaj je kao devedesetih, imam tremu, srce udara...

partizan.rs

Partizan

ZVEZDA JE LIDER, NIKO NEMA PRAVO DA PRETI! Igor Duljaj na užarenoj klupi pred derbi: Osećaj je kao devedesetih, imam tremu, srce udara...

Podeli vest

Novi trener Partizana je Igor Duljaj, koji je na klupi nasledio Gordana Petrića posle kiksa crno-belih u 23. kolu Superlige s Radničkim iz Kragujevca - 1:1 (1:0).

Igor Duljaj je treći trener Partizana ove sezone. Ekipu je u junu prošle godine preuzeo Ilija Stolica, ali je smenjen posle svega dva meseca zbog očajnih rezultata.

Nasledio ga je Gordan Petrić i verovalo se da će to biti poslednja šok terapija ove sezone u Humskoj, ali je ipak usledila nova promena trenera. Duljaj je otkrio gde je bio kada je dobio poziv iz kluba.

- Bio sam u Topoli, da posetim porodicu, posle sam nakon utakmice razočaran otišao na kafu sa kumom, kada sam dobio poziv od sportskog direktora. Pitali su me gde sam, kad mogu da dođem - otkrio je Duljaj za TV Partizan.

Odmah je posle toga pozvao Gordana Petrića i odlučio da prihvati da preuzme voljeni klub:

- Posle poziva koji sam dobio, naravno da sam prvo nazvao Petrića. Nema boljeg čoveka od njega, trener koji je u nezgodnom trenutku preuzeo klub i njega sam prvo nazvao.

Foto: Starsportphoto

 

Duljaj je objasnio da ima isti osećaj kao kada je klinac stigao u Humsku. 

- Imam isti osećaj kao 1990. godine kada je u Topoli gostovao Partizan i pitali su čiji je ovaj mali. Našli su mog oca i rekli mu da je trening u utorak u 9 na stadionu Partizana. I sada imam taj osećaj, voliš, imaš veliku tremu, što je normalno, srce počinje da udara, kao tada...

Partizan ima 13 bodova manje od lidera Crvene zvezde, a već u petak je 169. večiti derbi (19.00).

Foto: Starsportphoto©

 

- Moramo da budemo iskreni, ne može mnogo šta da se uradi, bilo bi neodgvorno da se bilo šta obećava. Još se nisam video sa ekipom. Većinu njih poznajem. Nekad može da deluje šok terapija, nekada ne. Stanje na tabeli kaže da je Zvezda je lider, nema pravo niko da preti. Idemo iz dana u dan, iz utakmcie u utamicu, to jedino mogu da obećam. Sve što je u mojoj moći ja ću uraditi. Uvek treba biti pozitivan, ne treba bežati od odgovornosti, nisam očekivao da će ovako da bude...

Duljaj i otkrio da mu ovo nije prvi poziv koji je dobio iz Humske.

- U bliskoj prošlosti je postojala mogućnost da preuzmem Partizan, sada je srce reklo da!

 

 

Igor Duljaj je ove sezone vodio Teleoptik, prethodno je sarađivao sa Savom Miloševićem i Aleksandrom Stanojevićem na klupi Partizana, dok ima iskustvo i iz Šahtjora. Zna šta bi "preuzeo" iz ukrajinskog kluba:

- Šta bih preneo? Vlasnika kluba. Sve sam rekao time... - rekao je Igor Duljaj misleći na bogatog Rinata Ahmetova koji je od Šahtjora napravio giganta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
veljke

pre 1 godinu

Znaci sam si prihvatio da budes sledeci zrtveni jarac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija