• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2023

09:41

CRNO-BELI OPREZNI PRED DOLAZAK ALBE! Žoc: Ništa ne znači to što su poslednji na tabeli!

Starsportphoto

Partizan

CRNO-BELI OPREZNI PRED DOLAZAK ALBE! Žoc: Ništa ne znači to što su poslednji na tabeli!

Podeli vest

Košarkaši Partizana večeras od 21 sat dočekuju Albu iz Berlina u utakmici 26. kola Evrolige.

Crno-beli su trenutno na šestom mestu u elitnom takmičenju sa skorom 13-12 i pobeda bi značila veliki korak prema plej-ofu.

Trener Željko Obradović izjavio je da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one u prvom kolu u Berlinu, gde je Alba ubedljivo pobedila 100:84.

- Prva utakmica Evrolige je bila baš protiv Albe i još nam je u sećanju koliko smo slabo odigrali, pre svega u odbrani. Osim same važnosti utakmice to bi trebalo da bude dodatni motiv za nas. Da pokažemo da je to bilo loš dan i da sigurno možemo mnogo bolje protiv njih. Odigrali su izvanredno u poslednjem kolu Evrolige (pobedili Zvezdu u Beogradu, prim. aut). Bez obzira što su poslednji na tabeli, to ništa ne znači, moramo da razmišljamo da imaju kvalitet i zaista mogu veoma dobro da igraju - izjavio je Obradović za klupski sajt.

Trener košarkaša Albe Izrael Gonzalez izjavio je da će njegov tim morati da pronađe svoj ritam ako želi da stigne do pobede protiv Partizana.

- Partizan ima jak tim i vrlo dobar stručni štab. Igraju fizičku košarku, sa mnogo energije i posvećenosti. Na to uvek treba dodati impresivnu atmosferu u „Štark areni”. Moramo da nastupimo sa samopouzdanjem od početka meča. Ako pronađemo svoj ritam, imamo šansu za pobedu - rekao je Gonsalez.

 

EVROLIGA

26. kolo

Četvrtak

Barselona - Žalgiris 19.00
Bajern - Crvena zvezda 19.00
Panatinaikos - Efes 20.00
Monako - Makabi 21.00
Partizan - Alba 21.00


Petak

Fenerbahče - Virtus 18.45
Asvel - Real Madrid 20.00
Baskonija - Valensija 20.30

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija