• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2023

21:25

(OCENE) RIKARDO IZAŠAO IZ ČUPINOG DŽEPA PA DOBIO CRVENI KARTON! Duljaj MENJAO najboljeg! Drugo poluvreme PARTIZANA obećava!

Starsportphoto©

Partizan

(OCENE) RIKARDO IZAŠAO IZ ČUPINOG DŽEPA PA DOBIO CRVENI KARTON! Duljaj MENJAO najboljeg! Drugo poluvreme PARTIZANA obećava!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Partizana sa 1:0, u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

Gol za pobedu crveno-belih postigao je Aleks Vigo u petom minutu. Zvezda na prvom mestu Super lige Srbije ima 66 bodova, dok je Partizan na drugoj poziciji sa 16 bodova zaostatka.

Ocene: 

Aleksandar Popović, 6 - Kod gola Aleksa Viga ništa nije mogao da uradi, ali je utisak da je to uticalo na samopouzdanje sjajnog golmana Partizana. Ipak, kako je utakmica odmicala čini se da je Popović bio sve sigurniji, a potvrda toga desila se u 32. minutu kada je skinuo zicer Aleksandra Kataija. 

Aleksandar Filipović, 5,5 - Da li je povreda mučila Filipovića tokom čitavog meča je pitanje budući da je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije na startu drugog poluvremena morao van igre zbog problema sa zadnjom ložom. Moguće da je upravo to i posledica nešto slabije partije tokom 60 minuta na terenu.

Svetozar Marković, 6 - Kada napadač protivničkog tima ostane bez šanse tokom čitavog meča jasno je da je štoperski tandem odradio sjajan posao. 

Igor Vujačić, 6 - Iako nije imao mnogo zapaženu ulogu čini se da je Vujačić bio energetski motor crveno-belih! Rvao se tokom čitavog meča sa Aleksandrom Pešićem, a u drugom poluvremenu uspeo iskustvom i snagom da kompenzuje nedostatak brzine u odnosu na Osmana Bukarija i Aleksandra Kataija. 

Slobodan Urošević, 5,5 - Sanjaće noćas Slobodan Urošević Osmana Bukarija i Aleksa Viga. Kapiten Partizana nije imao šansu da se opusti tokom 90 minuta u Ljutice Bogdana budući da ga je Miloš Milojević označio kao slabu kariku te su svi naleti crveno-belih išli po njegovoj strani. Nehotice je zakačio loptu prilikom gola Viga čime je prevario Popovića i bio direktan krivac za rano vođstvo Crvene zvezde. 

Foto: Starsportphoto©

Kao i ostatak Partizana značajno bolji u drugom poluvremenu, imao je jedan pokušaj u 64. minutu kada je sa distance šutirao, ali je Borjan uspeo da zaustavi njegov udarac. 

Andreas Kolorado, 5,5 - Mnoge je iznenadila odluka Igora Duljaja što se u startnoj postavi našao Andres Kolorado. Vezista iz Kolumbije zimus je stigao u Humsku, debitovao tek protiv kragujevačkog Radničkog i nije ostavio pozitivan utisak, a šta tek reći posle nastupa na Marakani... Najkraće rečeno, Kolorado je bio nevidljiv! 

Kristijan Belić, 7 - Često je Belić bio na udaru kritika javnosti zbog slabih partija na važnim utakmicama. Ipak, danas je bonus Partizana demantovao kritičare budući da je bio najbolji pojedinac u taboru crno-belih što dovoljno govori o kompletnom izdanju izabranika Igora Duljaja. Morao je nekadašnji fudbaler Vest Hema da seče nalete Crvene zvezde, sjajno se izborio sa Gelorom Kangom, ali je utisak da povremeno na sredini terena nije imao nikakvu podršku Andresa Kolorada. 

Kvinsi Menig, 5,5 - Kao što je i Ivica Iliev nakon utakmice rekao - Menig je bio najbolji i najopasniji pojedinac Partizana, a sredinom drugog poluvremena je zamenjen. Ostaje enigma da li je zbog povrede Holanđanin morao van terena.

Bibras Natho, 5 - Uspela je Crvena zvezda da "uguši" motor Partizana! Sjajno je Milojević spremio partiju budući da je Srđan Mijailović "terorisao" Bibrasa Natha na sredini terena te se iskusni Izrealac večeras nije naigrao na Marakani. 

Fuseni Dijabate, 6 - Neprepoznatljivo loš bio je tokom čitavog proleća, ostavilo je to znaka za Dijabateu koji je osećao potrebu da se iskupi. Reprezentativac Malija bio je najopasniji u taboru crno-belih po gol Zvezde. Posebno dobar bio je u drugom delu utakmice kada se Partizan razigrao, ipak, dobio je brzonogi ofanzivac posebnu pažnju Zvezdine odbrane što mu je značajno otežalo posao. 

Foto: Starsportphoto

Rikardo Gomeš, 5,5 - Prvo poluvreme za zaborav, žargonski rečeno Gomeš je bio "u džepu" Strahinje Erakovića... Gotovo da golgeter Partizana nije ni pipnuo loptu. Ipak, kako je utakmica odmicala bio je momak sa Zelenortskih ostrva sve opasniji i bolji, kao uostalom i ostatak tima. Nekoliko dobrih driblinga i pokušaja, vredi pomenuti i povratnu loptu za Meniga, a potom i sjajan šut u 82. minutu posle kornera kada je izuzetno reagovao Borjan. 

A onda... Bez ikakve potrebe udario je Rikardo Gomeš "šamar" Strahinji Erakoviću zbog čega ga je glavni sudija isključio! 

Izmene:

Marko Živković, 5 - Katastrofa... Ušao je zbog ofanzivnih karakteristika, ali je bio totalno dekoncentrisan! Nekoliko lopti mu je pobeglo u aut, sve u svemu totalni promašaj Igora Duljaja. 

Samed Baždar, bez ocene - Iako je na terenu proveo nešto više od pola sata utisak je da loptu nije dodirnuo... Ipak, budući na godine odlučili smo da ostane bez ocene. 

Igor Duljaj, 5,5 - Preuzeo je ekipu u teškom momentu, imao vatreno krštenje na večitom derbiju koji je počeo iz deficita. Ipak, u drugom poluvremenu Partizan je pokazao veliki kvalitet i ofanzivnu potentnost, ali malo ko će to pamtiti nakon poraza u 169. večitom derbiju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15