• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2023

17:10

MUČENJE, PA BUĐENJE! Tri komada Partizana u Lučanima! PRVENAC ZA DULJAJA! Treća sreća! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

MUČENJE, PA BUĐENJE! Tri komada Partizana u Lučanima! PRVENAC ZA DULJAJA! Treća sreća! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost u Lučanima 3:0 (0:0) u meču 26. kola Superlige.

Ovo je bio prvi trijumf novog trenera Partizana Igora Duljaja na klupi kluba iz Humske, posle poraza u derbiju od Crvene zvezde (0:1) i razočaravajućeg derbija sa Kolubarom (1:1)

Crno-beli su se mučili u prvom poluvremenu. Samo dve šanse, malo je za jedan od dva naša najtrofejnija kluba.

Prvu priliku Partizan je imao u 8. minutu. Dijabate je dodao do Meniga, koji se sa dva sjajna driblinga oslobodio čuvara i šutirao, ali odlična intervencija Luke Savića.

U 18. minutu Baždar šutra neprecizno iz izgledne pozicije. Lopta odlazi preko gola.

U 39. minutu Pavlović je bio u najboljoj prilici u dosadašnjem toku meča, bio je 1 na 1 sa golmanom Mladosti i šutirao, ali Savić ponovo odličan na golu.U finišu poluvremena odlična šansa za Mladost, Popović je odbranio zicer Radivojeviću na dodavanje Mirića..

MLADOST LUČANI - PARTIZAN 0:3 (0:0)

Stadion: Gradski. Sudija: Srđan Jovanović. Strelac: Svetozar Marković u 52. minutu, Menig u 78. i Natho u 90+1. minutu za Partizan. Žuti karton: Kristijan Belić (Partizan).

MLADOST LUČANI: Savić – Ćirković, Milošević, N.Žunić, Leković – Marčić (od 72. Adamović), Baha – Maričić (od 59. Silađi), Jojić, Radivojević (od 83. Veličković) – Mirić.

PARTIZAN: Popović – Filipović, Marković, Vujačić, Urošević – Belić, Kolorado – Dijabate (od 90+3 Jevremović), Baždar (od 67. minuta Natho), Menig (od 86. Jović) – Pavlović.

Na odmor se otišlo bez golova.

Bolji početak crno-belih u drugom poluvremenu. Odmah je stativu pogodio Samir Baždar, a onda - 0:1! Svetozar Marković u 52. minutu posle centaršuta Meniga i asistencije Pavlovića trese mrežu Mladosti i Partizan je poveo.

Usledio je prekid od šest minuta zbog VAR provere gola. Na kraju, Marković nije bio u ofsajdu i gol je priznat.

 

 

Dominirao je Partizan, Mladost se branila svim silama. Odolovali su domaći sve do 78. minuta kada je Menig postigao gol na asistenciju Dijabatea.

Tačku na "i" stavio je Jović u 90. minutu za prekid loše serije Partizana i debitanske pobede Duljaja na klupi.

TOK MEČA: 

DRUGO POLUVREME

90+5 - KRAJ UTAKMICE! Pobeda Partizana 3:0 u Lučanima.

90+2. minut - Prve minute u dresu seniorskog tima upiće i Janko Jevremović, koji je zamenio Dijabatea.

90+1. minut GOOOOOOOOL! 0:3! Jović za Nathoa, koji postiže 12. prvenstveni gol za crno-bele.

90. minut - Igraće se još pet minuta nadoknade

88. minut - Posle šanse u prvom poluvremenu, Pavlović je još jedanput propustio priliku da se upiše u strelce. Šutirao je visoko iznad Savićevog gola.

78. minut - GOOOOOOOOOOL! 0:2 Kvinsi Menig na asistenciju Dijabatea udvostručuje prednost Partizana!

75. minut - Sjajan pas Natha za Kvinsija Meniga, koji je otišao previše iskosa. Ništa od ovog napada.

Foto: Starsportphoto

73. minut - Nova odlična šansa za Markovića! Lopta je otišla pored gola! Ponovo je Menig centrirao...

63. minut - Dugo je trajalo kombinovanje fudbalera Partizana, na kraju su gosti izgubili loptu.

58. minut -  Da li je Marković bio u ofsajdu? Nije! VAR je posle više od šest minuta potvrdio gol.

52. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL 0:1 Partizan vodi - Svetozar Marković. Centrirao je Menig, Pavlović je odlično poslao loptu ka Markoviću koji matira Savića i dovodi crno-bele u vođstvo. Prekid je ipak će odluku o golu doneti VAR. 

50. minut - Dobro su crno-beli ušli u nastavak meča. Lopta je konstantno u nogama gostujućih fudbalera, Dijabate šalje loptu u kazneni prostor - korner. 

46. minut - Odmah na startu drugog poluvremana odlična šansa za Partizan. Baždar je pogodio stativu! Ciljao je desni ugao, ali posle stative lopta je otišla u aut.

Foto: Starsportphoto

PRVO POLUVREME

45. minut - Dijabate šutira iskosa po zemlji, Savić hvata loptu. Kraj poluvremena.

40. minut - Odlična šansa za Mladost, Popović je odbranio zicer Radivojeviću na dodavanje Mirića.. Ostaje 0:0.

39. minut - Pavlović u najboljoj prilici u dosadašnjem toku meča, bio je 1 na 1 sa golmanom Mladosti i šutirao, ali Savić ponovo odličan na golu.

Foto: Starsportphoto

35. minut - Domaći fudbaleri traže penal! Gužva u kaznenom prostoru, ali sudija Jovanović bio blizu mesta događaja i kaže da nema govora o penalu. Signalizirali su Lučanci igru rukom, ali ništa od toga. 

27. minut - Pokušao je Pavlović iskosa po zemlji, lopta je otišla pored gola.

18. minut - Partizan ima loptu više u nogama, nova prilika, Baždar je u šansi posle pasa Kvinsija Meniga, međutim, ništa od gola. I dalje 0:0 na semaforu u Lučanima.

13. minut - Uzvraća Mladost, izgubili su crno-beli loptu na sredini terena, sevnula je kontra preko Mirića, ipak ofsajd. 

Foto: Starsportphoto©

 

10. minut - Raspoloženi Menig šalje loptu ka Pavloviću, ali odbrana Lučanaca blokira.

8. minut - Prva velika šansa na utakmici. Dijabate je dodao do Meniga, koji se sa dva sjajna driblinga oslobodio čuvara i šutirao, ali odlična intervencija Luke Savića. 

1. minut - Utakmica je počela. Prvi korner nameču za domaći sastav. Defanzivci crno-belih su brzo otklonili opasnost. Igor Vujačić je završio na travi, posle nehotičnog udarca, koji je dobio od svog golmana Popovića. Prekid je kratko trajao.

UŽIVO:

17.30 - Dobro veče i dobro došli na blog uživo meča Mladost Lučani - Partizan na portalu Informer.rs.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija