• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2023

23:27

LESOR NIJE SMEO TO DA URADI! Obradović prokomentarisao incident posle meča, A ONDA ODGOVORIO DUŠKU IVANOVIĆU

Starsportphoto

Partizan

LESOR NIJE SMEO TO DA URADI! Obradović prokomentarisao incident posle meča, A ONDA ODGOVORIO DUŠKU IVANOVIĆU

Podeli vest

Trener Partizana, Željko Obradović na pres konferenciji je pričao posle pobede nad Crvenom zvedom (92:81) u meču 21. kola ABA lige

Na samom startu govorio je o razlici između dva poluvremena. U prvom je Zvezda bila dominantiji tim, ali u drugom je Partzian preuzeo incijativu.

- Gledali smo dva različita poluvremena. U prvom smo bili bez energije, bez pameti, prilično statično i primili smo dosta lakih poena. Pre utakmice sam rekao da utakmica traje 40 minuta, i da moramo stalno da držimo koncetraciju.  Rekao sam na poluvremenu šta treba da se pormeni i apsolutno smo se složili. U drugom poluvremenu sve je bilo drugačije, jako bitan momenat je bio osvajanje lopte Madar i trojka pred kraj četvrtine. Pravljeni su fauli nad Lesorom, on je jedan od junaka naše pobede, želim da čestitam mom timu na pobedi - rekao je Željko Obradović.

Prokomentarisao je incident posle meča, kada je Matijas Lesor fizički nasrnuo na Filipa Petruševa.

- Želim da istaknem, Matijas Lesor je neverovatan čovek s neverovatnom energijom. On daje neverovatne stvari ovoj ekipi, ali ono što je uradio na kraju je potpuno bezpobtrebno. Ja se izvinjavam Filip Petruševu za onu reakciju, da li je bilo nekih stvari ranije, ja to ne zna, ali to i dalje nije razlog - kaže Obradović.

Foto: Starsportphoto

Primetno je bilo da Jan Madar u prvom poluvremenu nije mogao da parira Fakundu Kampacu, ipak Izraelac je bio jedan od boljih igrača u drugom poluvremenu.

- Kako je izgledalo kada je Madar ušao u drugom poluvremenu, ja Madaru verujem, on zna svoje greške, to je sastavni deo onog čime se mi bavimo. Koliko utakmica ima Kampaco, a koliko Fakundo Kampaco, čovek je bio bitan igrač tamo pored ovog našeg čuda od čoveka Nikole Jokića - dodao je Obradović.

Derbi sam sebi nosi posebne emocije.

- U derbiju u ovom postoji velika želja, a zato se i dešavaju velike greške. Mi smo gubili, ali smo se vratili u meč. Pretopostavljam da ćemo se još videti sa Zvezdom u plej-ofu - istakao je čuveni trener.

Upitan je da prokomentariše izjavu Duška Ivanović da i Partizan zna da će Zvezda na kraju izaći kao pobednik.

- Ja nikad nisam sebi dozvolio da pričam na način šta neko drugi misli, time sam sve rekao. Ja verujem u svoj tim, kao što sam uvek verovao. Pričamo o tome kako neko gleda na stvari, to je to. - jasan je Obradović.

Za slavlje vremena nema.

- Ne bi trebalo prereterano da se slavi, sutra već imamo trening i pripremua za utakmicu protiv Efesa. Što se tiče suđenja, ja mislim da je ovo bilo jedno od boljih suđenja do sada, ja nisam ko protestuje - završio je Obradović.

-


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljko

pre 1 godinu

DAJ KAKVI SU OVO TEKSTOVI,PA NAPISITE DA SUDIJE STITE CRNCA LESORA KOJI JE DOPINGOVAN SVAKI MEC,A SRPSKE IGRACE KOJI IGRAJU U ZVEZDI PLJUNU GDE STIGNU.KO SU OVI U PARTIZANU STRANCI ...ETO TOLIKO

Baki

pre 1 godinu

Koja milogorska smradina !!! Jedino je u pravu što se zna ko će biti prvi a to sigurno neće biti zvezda jer neće ni stići do finala plejofa !!!

Ratko

pre 1 godinu

jel to misle da ce im onaj namestati utakmice ,smradovi jedni sve kriminalac do kriminalca takav im je i direktor a i u fudbalu imaju keriminalca Terzica i neko im sve to aminuje a zna se ko. mozete vi zajedno sa onim da nam popusite kurac kao sto Seselj kaze

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija