• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2023

16:53

MENI JE OVO PRVI PUT, A PETRUŠEV IMA ISTORIJU UČEŠĆA U OVAKVIM SITUACIJAMA! Oglasio Matijas Lesor, EVO ŠTA JE REKAO O SUKOBU SA ZVEZDINIM IGRAČEM!

Starsportphoto

Partizan

MENI JE OVO PRVI PUT, A PETRUŠEV IMA ISTORIJU UČEŠĆA U OVAKVIM SITUACIJAMA! Oglasio Matijas Lesor, EVO ŠTA JE REKAO O SUKOBU SA ZVEZDINIM IGRAČEM!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Matijas Lesor oglasio se posle incidenta na utakmici sa Crvenom zvezdom

Matijas Lesor je posle utakmice fizčki nasrnuo na protivničkog igrača Filipa Petruševa.

- Prvo, želim da se izvinim navijačima i ljudima koji nas podržavaju, i onima koji vole sport. Kao i navijačima koji su mi iskazali su mi neverovatnu ljubav i poštovanje, takođe mojim saigračima, stručnom štabu i celoj organizaciji što sam onako reagovao. Zbog prezentovanja sebe i ovog kluba u lošem svetulu. Kao sportisti moramo da se držimo visokih standarda, i moramo uvek da se ponašamo primereno u svakoj situaciji - rekao je Matijas Lesor za Mozzart Sport.

Obrazložio je centar Partizana zašto je tako reagovao.

- Međutim, hteo bih da naglasim: prvi put u devet godina profesionalnog bavljenja košarkom sam akter ovakvog incidenta, za razliku od drugog protagoniste koji ima istoriju učešća u ovakvim situacijama i haosu. Osetio sam potrebu da zaštitim sebe i moje dostojanstvo nakon brojnih provokacija i nakon što me je dotični u četvrtoj četvrtini udario. Ne toliko jako, ali dovoljno da mi izbije vazduh. Da su to bile samo reči, ne bih uopšte reagovao. I ostavio bih to na čistoj košarkaškoj borbi, ne bih izgubio pribranost, kao što jesam. Ovo nije izgovor, ali verujem da naši navijači i navijači uopšte, koji su gledali jučerašnju utakmicu, trebalo bi da znaju šta se desilo. Istina je da nisam napao, već reagovao. Nažalost, na način koji je pogrešan, na način koji ne bi trebalo da se desi na košarkaškom terenu. Trebalo je samo da uživam u velikoj pobedi sa mojim saigračima i navijačima - zaključio je Matijas Lesor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

dovoljno je pogledati provokativan osmeh ,rekao bih cinican na njegovom licu pa da je jasno sta se desilo .. i tacno da je Petrusev cesto u ovakvim situacijama,,,

AS

pre 1 godinu

EM ŠTO SI BITANGA VEĆ SI I LAŽOV. SVI SMO VIDELI DA SI ODGLUMIO KAO UDARAC I NEZNAM ZAŠTO NISI ZBOG TOGA DOBIO TEHNIČKU, A ONDA SI USTAO I NASRNUO NA PETRUŠEVA A TU VEĆ IDE ISKLJUČUJUĆA. A ZA ONO NA KRAJU UTAKMICE IDE ZATVOR.

ratko

pre 1 godinu

Jos jedan dokaz da svuda Covic i Terzic imaju upletene ruke isto kao i ovaj Informer sto je njihov pa svi novinari samo Partizan Pljuju a Zvezdu velicaju . Kako vas Nije SRAMOTA .AO PETRUSEVU NIKO NE PISE KOLIKO JE IMAO KONFLIKATA NA TERENU SAD STE SE ZAKACILI LESORA ,MRSSS STOKO CIGANSKA

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija