• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2023

17:22

FK PARTIZAN NE PLAĆA NIŠTA! DUGUJU MILIONE EVRA I PRETI IM KATASTROFA!  Ostoja Mijailović opet PROZIVA VUČELIĆA I VAZURU! (VIDEO)

Partizan

FK PARTIZAN NE PLAĆA NIŠTA! DUGUJU MILIONE EVRA I PRETI IM KATASTROFA! Ostoja Mijailović opet PROZIVA VUČELIĆA I VAZURU! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Sportskog društva Partizan Ostoja Mijailović, istovremeno i prvi čovek košarkaške sekcije crno-belih, kaže da fudbalskom klubu preti katastrofa i otkriva zbog čega je veoma važno da završe drugi na kraju sezone!

Mijailović je gostovao na klupskoj televiziji i pričao o problemima koje FK Partizan ima.

- Mi imamo neke konsultacije u vezi sa klubom, videćemo šta će se dogoditi. Uprava fudbalskog kluba ne plaća ništa, ni reprograme koje je ostala dužna Sportskom društvu, niti struju, vodu, kanalizaciju, apsolutno ne plaća nikakav trošak na stadionu. Da taj klub ne voli niko od nas, mi bismo sad iselili te ljude odatle. FK je dužan milione evra Sportskom društvu, imovinu su zapustili do te mere da zaista to strašno izgleda. Mora hitno da se pronađe neko rešenje inače će fudbalski klub Partizan, ako se ovako nastavi, doživeti katastrofu i neće moći da se oporavi dosta godina.

Prvi čovek sportskog društva crno-belih podvukao je zašto je to drugo mesto važno.

Ono što me brine u ovom trenutku je druga pozicija na tabeli, jer ako FK ne bude drugi na kraju sezone neće ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, koje donose veliku finansijsku injekicju klubu. Ovo je istorijska šansa koju FK ne sme da propusti.

Komentarisao je Mijailović i košarkaške aktuelnosti. Partizan trenutno u Evroligi ima skor 16-13 i blizu je plasmana u plej-of.

Foto: Pedja Milosavljević

- Svaka pobeđena utakmica u Evroligi je 37.500 evra. Svaki put kada pozovem Željka posle utakmice koju je dobio, malo se šalim i prvo mu se zahvalim na 37.500, pa mu čestitam na pobedi. Veoma je važno da se skupi novac da bi ti igrači imali komfor u glavi da igraju za klub koji higijenski ispravan u finansijskom smislu. Na kraju sezonu ću reći koliki je bio budžet, reći ću tačne podatke. Premašili smo prihode od karata i to se vidi prema posetama na našim utakmicama. Važno je da u tom finansijskom delu, da uđemo u Top 8. Nama dve utakmice nedostaju. Kada jednu ili dve utakmice odigrate kod kuće u četvrtfinalu, a kada vam dođe veliki klub, Arena će biti još više tražena i to je finasijski mnogo važno. Važni su klupski interesi, da odemo na F4, ako Bog da. Hajde da uđemo u Top 8, korak po korak, da ne pričamo ništa unapred. To su važne stvari - rekao je Mijailović.

Zbog velikog interesovanja navijača, otkrio je i detalj razgovora sa ljudima Evrolige.

- Pre neki dan sam se čuo sa čovekom iz Evrolige i kroz šalu sam ga pitao, ako dođemo u situaciju da igramo u Top 8, da li postoji u njihovim pravilima da može da se igra utakmica na otvorenom. Palo mi je na pamet da naš montažni parket postavimo na stadion u Humskoj 1 i da tamo odigramo četvrtfinale. Siguran sam da bismo napunili stadion, da bi to bio spektakl. To se, naravno, neće dogoditi, ali kada pogledate koja je potražnja, interesovanje navijača za utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 1 godinu

Рече особа која је кк оставила дуг од 8 милиона евра само за порез држави. Али навијање председнику очигледно пали тако да ће бити опроштен. Навијали би и на стадиону ЈНА али их нема стотинак. Да смо држава (као што нисмо) давно би били угашени.

Ratko

pre 1 godinu

PA TERAJJJJJJJJJJJJJJ STOKUUUUUUUUUUUUU VANNNNNNNNNNNN IZ KLUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31