• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2023

19:15

SPEKTAKL! VETERANI PARTIZANA POBEDILI REAL! Novica igrao za OBE EKIPE, na terenu Pavlović, Peković, Rejes, Ernandez... (VIDEO+FOTO)

Starsportphoto©

Partizan

SPEKTAKL! VETERANI PARTIZANA POBEDILI REAL! Novica igrao za OBE EKIPE, na terenu Pavlović, Peković, Rejes, Ernandez... (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Veterani Partizana pobedili su Real Madrid rezultatom 65:64 u meču koji je poslužio kao uvertira za evroligaški spektakl.

Sve su oči uprte u veliki okršaj Partizana i Reala koji je zakazan za 20 časova i 30 minuta u Areni u okviru 32. kola Evrolige.

 

Ipak, od 17 časova i 30 minuta su na istom mestu odmerili snage veterani dva tima, a pobedu od pola koša odneli su crno-beli.

 

 

Na ovom susretu je Novica Veličković igrao jedno poluvreme za Partizan, a drugo za Real Madrid baš kao i Nikola Lončar.

 

 

Partizan je uspeo da pobedi sa 65:64 uz 20 poena Rašića, Pavlović je postigao 12, Šuput 11, a Veličković 6 (obe trojke u prvom poluvremenu), dok je ekipu Real Madrida predvodio Rejes sa 15 poena, Ljanes je imao 13, a Ernandez 7..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija