• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2023

19:05 >> 22:02

PARTIZAN NASTAVLJA DA TONE! Nikolić i Malbašić NOKAUTIRALI crno-bele! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN NASTAVLJA DA TONE! Nikolić i Malbašić NOKAUTIRALI crno-bele! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine savladali su Partizan sa 2:1 (0:0) u 28. kolu Superlige Srbije.

Kiša je tokom celog dana padala u Novom Sadu i najavila tmuran fudbalski dan na Karađorđu. Vojvodina je dočekala Partizan u derbiju 28. kola Superlige Srbije, nadali su se navijači da će imati priliku da gledaju dobar fudbal, ali toga večeras nije bilo. Lale su savladali crno-bele, prekinuli negativan niz protiv beogradskog velikana i tako produbili krizu u Humskoj - 2:1. 

Čovek odluke bio je Filip Malbašić koji je u 53. minutu pogodio mrežu Vojvodine posle asistencije Nikole Čumića i naneo šesti poraz crno-belima ove sezone. Pokušavao je Igor Duljaj izmenama da razmrda svoj sastav, ali spasa za Partizan nije bilo. 

Najbolju šansu za crno-bele imao je Samed Baždar u 80. minutu, ali biser Partizana nije uspeo da iskristi poklon koji je dobio od Milosavljevića. Do kraja meča je domaći sastav uspeo da odoli kakvim-takvim naletima gostiju, te je Vojvodina mogla da slavi veliku pobedu. 

Kazna za Baždarov promašaj stigla je već nekoliko minuta kasnije, tačnije u 84. minutu kada je sevnula kontra domaćeg sastava, pred Nemanju Stevanovića izašao je Nemanja Nikolić, a bivši napadač Partizana zadao je poslednji udarac svom nekadašnjem klubu. 

Uspeo je poraz Partizana da ublaži Danilo Pantić sjajnim udarcem iz slobodnog udarca, ali je utisak da je to slaba uteha crno-belima koji nastavljaju sa posrtanjem. 

Prvih deset minuta je obećavalo budući da su Nemanja Jović na jednoj i Dejan Zukić imali velike šanse. Ofanzivci dva tima šutirali su iz peterca, ali daleko iznad gola, do poluvremena nije bilo velikih uzbuđenja pa se na odmor otišlo bez pogodaka. 

Foto: Starsportphoto©

Partizan nakon novog poraza ostaje treći na tabeli sa samo 54 boda, jednim manje od TSC-a koji tek sutra igra svoj meč 28. kola Superlige. Da stvar po četu Igora Duljaja bude gora, Čukarički će u slučaju pozitivnog rezultata protiv Radničkog obići crno-bele i doći na treće mesto. Sa druge strane, Vojvodina je u peta sa 50 bodova! 

VOJVODINA - PARTIZAN  2:1 (0:0)

Strelci: Malbašić 53, Nikolić 84 - Pantić 90
Stadion Karađorđe, Novi Sad    Sudija: Jovanović Srđan

Vojvodina: Carević – Lazarević, Jeličić, Traore, Ljubisavljević – Topić, Zukić – Malbašić, U. Nikolić, Čumić – Milošević

Partizan: Stevanović – Živković, Vujačić, Marković, Urošević – Fejsa, Kolorado – Menig, Natho, Jović – Rikardo

Tok meča: 

Drugo poluvreme: 

Još četiri minuta sudijske nadoknade! 

90. minut - GOOOOOOOOOOOL! Uzvraća Partizan, evo ga tračak nade za crno-bele! Sjajan gol Danila Pantića koji pogađa iz slobodnog udarca, nije imao Lazar Carević nikakvu šansu - 2:1!

84. minut - GOOOOOOOOOOOL! Sjajna akcija Lala, Veljko Nikolić je izuzetno proigrao Nemanju Nikolića koji je perfektnim udarcem matirao Nemanju Stevanovića za velikih 2:0! 

79. minut - VELIKA ŠANSA! Imao je Samed Baždar priliku da poravna rezultat nakon "poklona" Milosavljevića, ali je Lazar Carević vrhunski intervenisao! 

Foto: Starsportphoto©

75. minut - Tražili su fudbaleri Vojvodine penal, ali je VAR odlučio da nema najstrože kazne za Lale. 

70. minut - Potpuno zatišje na Karađorđu, Partizan ne uspeva da zapreti Careviću, sada je pokušao Slobodan Urošević. 

62. minut - Janko Jevremović i Samed Baždar su u igri umesto Kvinsija Meniga i Bibrasa Natha. Morao je nešto da menja Duljaj budući da crno-beli nisu opasni po gol Vojvodine. 

56. minut - Otvorio se Partizan odmah nakon primljenog gola, šutirao je Ljubomir Fejsa, ali daleko preko gola! 

53. minut - GOOOOOOOOOOOL! Vojvodina vodi golom Filipa Malbašića, iskusni vezista pogodio je metu i načeo mrežu Partizana - 1:0!

50. minut - Nema igre na Karađorđu, gotovo isti odnos snaga kao i u prvom poluvremenu! 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! 

Foto: Starsportphoto©

Prvo poluvreme: 

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme u Novom Sadu! 

42. minut - Ponovo je prodoran po levoj strani bio Lazervić, ali je bek Vojvodine slabo centrirao pošto je lopta napustila granice igrališta, ostaje 0:0!

38. minut - Muljali su crno-beli loptu oko kaznenog prostora Vojvodine, do nje je stigao Nemanja Jović, usledila je nespretna reakcija Ljubisavljevića, ali su Lale uspele da se odbrane - 0:0!

32. minut - Mogao je Partizan da zapreti Lalama posle greške Filipa Malbašića, ali je užasno reagovao Marko Živković i poklonio loptu Vojvodini. 

27. minut - Još jedan pokušaj Lala na Karađorđu, sada je Nikola Čumić šutirao, ali izuzetno loše. Najbolji strelac Vojvodine oklevao je što je dalo vremena gostima da mu "smetaju" i tako olakšaju posao Stevanoviću!

21. minut - Velika šansa za Vojvodinu! Ponovo je Dejan Zukić bio u centru pažnje pošto je šutirao sa dvadesetak metara ka golu Stevanovića koji je slabo reagovao. Lopta se odbila do Jovana Miloševića, ali je u drugom pokušaju golman Partizana bio daleko bolji - 0:0!

16. minut - Nakon nekoliko prilika na obe strane ritam utakmice je značajno opao, Partizan ima posed, ali bez ikakve opasnosti po gol Lazara Carevića. 

Foto: Starsportphoto

11. minut - Novi prodor Nemanje Jovića koji je poslao loptu u kazneni prostor, na mestu je bio Igor Jeličić koji je izbacio u korner. 

9. minut - VELIKA ŠANSA! Milimetri su delili Vojvodinu od vođstva, Dejan Zukić je dočekao centaršut Lazarevića, kapiten Lala je šutirao, ali je lopta otišla preko gola, ostaje 0:0!

7. minut - Evo je i prva opasnost pred golom Partizana, kobinovali su Milošević i Čumić, ali je izuzetno dobro reagovao golman Filip Stevanović. 

4. minut - Nakon uvodnog opipavanja snaga prvi je zapretio Partizan preko Nemanje Jovića. Krilni napadač sačekao je Živkovićev centaršut u petercu, ali je šutirao preko gola! 

1. minut - Utakmica je počela!

19:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 28. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hhhgf

pre 1 godinu

Prodaj majko konja kocijasa pa izvadi sina robijasa, idemo dalje…

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija