• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2023

08:06

DELIRIJUM GROBARA I KOŠARKAŠA PARTIZANA! Ovako se slavilo u Monaku! (VIDEO)

printscreen Twitter Square profile picture KK Partizan Mozzart Bet

Partizan

DELIRIJUM GROBARA I KOŠARKAŠA PARTIZANA! Ovako se slavilo u Monaku! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Monako rezultatom 88:84, obezbedili plasman u Top 8 fazu Evrolige, a onda uz navijače to proslavili pesmom i igrom.

Igrači Partizana su posle noći za pamćenje otišli u slačionicu i počeli sa presvlačenjem, ali morali su da se vrate "na bis", kako bi uz najvatrenije navijače proslavili, pevali i obeležili ulazak u četvrtfinale elitnog takmičenja.

 

 

Napravili su pravu ludnicu i proslavili na sebi svojstven način uspeh koji je klub čekao 13 godina! Navijači su po ko zna koji put bili važan adut crno-belih. Oni su i tokom meča protiv Monaka bili vetar u leđa izabranicima Željka Obradovića, pa su zaslužili da im se igrači ovako oduže.

 

 

Crno-beli su došli do 19. trijumfa u Evroligi, upisali su i 14 poraza i sada dele 5. mesto na tabeli sa Fenerbahčeom i Makabijem.

U poslednjem kolu protiv Panatinaikosa bi, uz povoljne rezultate drugih timova, naš klub mogao do visoke pozicije i eventualno lakšeg rivala u četvrtfinalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 1 godinu

Navijac sam Crvene Zvezde , ali na medjunarodnim utakmicama navijam ga Oartizan, osim ako ne igra saC.Z. Sve cestitke Partizanu i grobarima . Sa malo srece mogli smo imati dva kluba u plej off-u.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija