• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2023

12:09

PARTIZAN DOBIJA POJAČANJE! Crno-beli se GRČEVITO BORE ZA LIGU ŠAMPIONA, ali sada će biti lakše!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN DOBIJA POJAČANJE! Crno-beli se GRČEVITO BORE ZA LIGU ŠAMPIONA, ali sada će biti lakše!

Podeli vest

Jasno je čelnicima, navijačima i igračima Partizana da će trka za drugo mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, biti izuzetno neizvesna. Ipak, sada će ekipa iz Humske biti jača za oporavljenog Patrika Andradea.

Letošnje pojačanje crno-belih, Patrik Andrade, povredio se sredinom februara i od tada ga nije bilo u protokolu.

Stigao je novi trener, promenili su se prioriteti, pa se sada Igor Duljaj sa svojim pulenima grčevito bori za drugo mesto i odlazak u kvalifikacije za elitno fudbalsko takmičenje.

Foto: Starsportphoto

 

Andrade se oporavio i posle skoro dva meseca naći će se na raspolaganju šefu struke Partizana i može se očekivati da zaigrati već u narednom kolu, kada će "parni valjak" gostovati Čukaričkom u jednom od ključnih susreta do kraja sezone.

Ove sezone Andrade je upisao 26 nastupa u crno-belom dresu i postigao je dva gola i upisao tri asistencije. Crno-beli se nalaze na tek četvrtom mestu Superlige Srbije sa dva boda manje od Čukaričkog i TSC-a, koji su na deobi druge pozicije sa po 59 bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija