• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2023

12:54

OVAKO TO RADI EVROLIGA! UKLJUČITE TON! Aleksaaaaaaaaaaaa! Gruva Žoc, a Aleksa nosi Partizan! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

OVAKO TO RADI EVROLIGA! UKLJUČITE TON! Aleksaaaaaaaaaaaa! Gruva Žoc, a Aleksa nosi Partizan! (VIDEO)

Podeli vest

Partizan je do pobede nad Monakom došao trojkom Kevina Pantera 17 sekundi pre kraja, ali su do tog trenutka crno-beli bili na krilima Alekse Avramovića.

Odlični bek se u drugoj četvrtini bukvalno igrao sa odbranom Monaka i potpuno sam doneo preokret, a na kraju je meč završio sa 22 postignuta poena i sa po tri skoka i asistencije.

Tokom meča je Evroliga obeležila njegovu partiju na vrlo simpatičan način, podsećanjem kako je Željko Obradović prošle sezone u Evrokupu vikao na svog rođenog sugrađanina iz Čačka.

To je postalo prepoznatljivo u celoj Evropi, jer je i Evroliga na taj način obeležila sjajnu rolu srpskog reprezentativca u meču protiv Monaka.

"Uključite ton", napisala je Evroliga i uz sliku Avramovića pustila zvuk, sada već, prepoznatljivog Obradovićevog glasa.

A posle meča, Obradović i Avramović emotivno su se pozdravili na centru dvorane "Gaston Medesan".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

BRAVOOOOOO O PARTIZANE,VOLIMO TE ,SRCEM SVIMMMMMMM..UVEK VERNI TVOJI GROBARIIIII

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17