• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

22:53

PARNI VALJAK MELJE, A OBRADOVIĆ NEZADOVOLJAN! Moramo da budemo KONCENTRISANI celu utakmicu!

Starsportphoto

Partizan

PARNI VALJAK MELJE, A OBRADOVIĆ NEZADOVOLJAN! Moramo da budemo KONCENTRISANI celu utakmicu!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je nakon utakmice sa Igokeom da nije zadovoljna izdanjem njegove ekipe u odbrani.

Košarkaši Partizana pobedili su ekipu Igoee 89:74 (33:25, 17:19, 18:13, 21:17) u utakmici 25. kola ABA lige.

- Prva stvar, želim da kažem da mi je drago što imamo ovoliki broj navijača na utakmici. Lepo je videti decu na utakmici ABA lige, protiv tima koji igra dobro, i večeras su igrali dobro i pametno. Mi smo igrali na mahove i bilo je dovoljno da pobedimo ubedljivo. Ostaju dve utakmice u ABA ligi, protiv ozbiljnih timova, Zadra i Budućnosti u gostima. Sledi nam i poslednji meč u Evroligi protiv Panatinaikosa - izjavio je Obradović.

Osvrnuo se trener "crno-belih" na igru u odbrani njegove ekipe.

- Treba da igramo koncentrisano svih 40 minuta. Stoji da na ovim utakmicama treba rasporediti minutažu. To smo hteli. Na početku treće četvrtine smo za dva i po minuta primili osam poena na polaganje i onda je petorka koja je posle ušla primila samo pet poena. Tu sve počinje i završava se. To će biti kriterijum. Ko igra odbranu, on će igrati. Dajem šansu svima, svi se trude i treniraju, ali im treba postaviti pitanje - zbog čega trenirate i ulazite u salu, ako dolazite ovako na utakmicu, ako ne poštujete sebe i protivnika, svaku loptu, pre bonusa imate pravo da napravite faul, a mi primimo osam lakih poena na polaganje? To će tako da bude uvek. Radimo korekcije na treningu, a onda kada se olabavi situacija to će da bude isto - zaključio je Obradović. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija