• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2023

17:30 >> 20:29

PARTIZAN U ŽEŠĆEM KANALU! U LIGU ŠAMPIONA SAMO ČUDOM! Čukarički neviđenim golom sa 40 metara ODMAKAO CRNO-BELIMA OSAM BODOVA! (VIDEO+FOTO)

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZAN U ŽEŠĆEM KANALU! U LIGU ŠAMPIONA SAMO ČUDOM! Čukarički neviđenim golom sa 40 metara ODMAKAO CRNO-BELIMA OSAM BODOVA! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana tonu sve niže! Crno-beli ređaju poraz za porazom (četiri u poslednjih pet mečeva), a Čukarički je zadao novi udarac i to u direktnom okršaju za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

U prvom kolu plej ofa "brđani" su pobedili 1:0 (1:0) neverovatnim golom kapitena Docića i odmakli Partizanu 8 bodova, a ekipi iz Humske "visi" i četvrto mesto jer Vojvodina preti...

Bitka za Ligu šampiona na Banovom brdu burno je počela. Već u 6. minutu sudija Ostraćanin pokazao je na belu tačku, ali je posle intervencije iz VAR sobe promenio odluku. Delovalo je da je Filipović startovao na Lučića, ali nije.

Usledio je period mirne igre, a tek u 26. minutu nešto što je "mirisalo" na šansu pretvorilo se u veliko - nišpta. Drezgić se okliznuo, Rikardo nije očekivao da će lopta da dođe do njega i sve je propalo.

ČUKARIČKI - PARTIZAN 1:0 (1:0)

Stadion Čukaričkog na Banovom brdu. Sudija: Stanko Ostraćanin. Žuti karton: Docić, Tomović, Adžić, Badamosi (Čukarički), Vujačić, Belić (Partizan). Strelac: Docić u 42. minutu

ČUKARIČKI: Belić, Rogan, Pankov, Drezgić, Tošić, Kovač, Docić (od 73. Miladinović), Ivanović (90+2. Gajić), Tomović (od 66. Sisoko), Lučić (od 73. Luka Adžić), Badamosi.

PARTIZAN: Stevanović, Filipović (od 79. Živković), Marković, Vujačić, Urošević, Belić (od 71. Baždar), Kolorado (od 63. Natho), Pantić, Dijabate, Menig, Rikardo.

Četiri minuta kasnije Belić je oprobao šut, ali slabo je to bilo za njegovog prezimenjaka na golu domaćih. U 35. minutu Urošević je loše šutirao iz slobodnog udarca, a onda bum!

Čukarički je poveo golom kakav se retko viđa na srpskim terenima! Kapiten Čuke Docić Izveo je slobodan udarac sa 40 metara i poslao loptu pravo u mrežu. Kako je samo prevario golmana Stevanovića koji je ostao šokiran, kao i ostali u crno-belim dresovima. 

 

 

U drugom poluvremenu viđena je bolja igra, ali nijedan tim nije stvorio ozbiljniju šansu.

Partizan je ipak najveću priliku za izjednačenje propustio u 87. minutu, pošto je Rikardo Gomeš pogodio stativu.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata.

TOK MEČA:

90+3 - Kraj utakmice Čukarički - Partizan 1:0!

90. minut - Igraće se tri minuta nadoknade.

DRUGO POLUVREME

86. minut - Rikardo pogađa prečku, najbolja šansa za izjednačenje! Čukarički je sada imao mnogo sreće!

82. minut - Odlična zamisao Natha, odlično ubacivanje do Uroševića iz slobodnog udarca, Urošević je loše zahvatio loptu.

80. minut - Sevnula je kontra domaćih, Ivanović do Luke Ilića, blag šut rezerviste Čukaričkog, lopta je lak plen za Stevanovića.

74. minut - Crno-beli i dalje bez rešenja u napadu, a gol im treba kao "hleb". Ne vredi, ne ide, čak ni Bibars Natho, koji je zamenio Kolorada nije doprineo nekom većem napretku, a Duljaj pokušava i sa Baždarom.

Foto: Starsportphoto

59. minut - Počeo je Partizan u nastavku ofanzivnije, ali to nije dugo potrajalo. Bez većih prilika u ovom delu igre.

52. minut - Rikardo šutira sa nekih 18 metara pravo u golmana Belića.

49. minut - Prva prilika u nastavku za ekipu iz Humske. Pantiće se odlično kretao, izborio dobru poziciju, ali šutirao preko gola. 

46. minut - Nastavljena je utakmica na Banovom brdu.

PRVO POLUVREME

45+3. minut - Kraj prvog poluvremena.

45. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

44. minut - Dijabate je imao najbolju šansu za Partizan! Šutirao je pored gola.

42. minut - GOOOOOOOL! 1:0 za Čukarički! Šta je ovo, kakav gol Docića!!! Kapiten domaćih Izveo je slobodan udarac sa 40 metara i poslao loptu pravo u mrežu. Golman Stevanović šokiran, Partizan šokiran! Ovakav gol niko nije očekivao!

35. minut - Urošević loše izvodi slobodan udarac. Lopta odlazi visoko preko gola.

30. minut - Belić je oprobao šut sa distance, ali njegov udarac je lako zaustavio njegov prezimenjak između stativa domaćih.

Foto: Starsportphoto

26. minut - Okliznuo se Drezgić, otvorio se prostor za Rikarda da ugrozi gol Čukaričkog, ali napadač Partizana kao da nije očekivao da će lopta doći do njega, i od svega ništa.

23. minut - Prošao je prvi kvartal meča, utakmica sa dosta seckanja, bez pravih prilika, jedino uzbuđenje viđeno na početku meča.

16. minut - Menig šutira, ali lopta posle nepreciznog šuta odlazi pored gola. 

 

 

6. minut - Sudija Ostraćanin pokazao na belu tačku, ali je promenio odluku posle intervencije iz VAR sobe. U prvom trenutku je izgledalo da je Filipović startovao na Lučića, ali kontakta ipak nije bilo.

1. minut - Utakmica je počela. Prvi su sa centra krenuli domaći fudbaleri. 

UŽIVO:

18.01 - Strateg Čukaričkog Dušan Kerkez je na pres-konferenciji uoči meča rekao:

- Znamo kakav individualni kvalitet ima Partizan. Bilo je mnogo bitno da i u defanzivi i u ofanzivi odradimo sve taktički perfektno, a igrači su to ispoštovali. Imaćemo, nadam se, ovakvih utakmica i u Evropi naredne sezone. Tu se ne umire u lepoti, već se igra na rezultat, čvrsto, ali je najbitnije da se igra glavom. Uz naravno tempo i trčanje, da se ne upadne niti u euforiju niti u bilo kakvu frku. A ove utakmice to mogu da donesu, izuzetno su bitne. Jednostavno, zaboravili smo meč od četvrtka, sad je potrebno da odigramo na sličnom nivou i na startu plej-ofa - kazao je Kerkez.

 

17.44 - Trener Partizana Igor Duljaj ovako je najavio meč:

- Nije lako igrati sa istim rivalom dve utakmice u četiri dana. Čak i da smo dobili veoma je teško pripremiti ekipu za ono što nas očekuje. Ulog je veliki, ali ne bih se žalio. Moramo da se suzbijemo, da vidimo ko je dostojan dresa Partizana, da vidimo i da li sam ja dostojan da predstavljam klub. Nema više izgovora, te loša atmosfera, ovo, ono... Sve može da se desi u životu, ali niko ne može da ti oduzme da se boriš na terenu - istakao je Duljaj.

17.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog uživo utakmice Čukarički - Partizan na portalu Informer.rs.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija