• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2023

16:05

OBRADOVIĆ JE ZVER, BRUTALAN JE, ALI NE IGRA ON UTAKMICU! Trener Reala pričao o Partizanu!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ JE ZVER, BRUTALAN JE, ALI NE IGRA ON UTAKMICU! Trener Reala pričao o Partizanu!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u utorak počinju svoju borbu za plasman na fajnal for Evrolige.

Napravio je Partizan veliki podvig pošto se plasirao među osam najboljih ekipa u Evroligi. Prvi cilj je ostvaren, ali crno-beli nemaju nameru da se zaustave. Izabranici Željka Obradovića će se u četvrtfinalu elitnog takmičenja boriti protiv Real Madrida, čiji trener Ćus Mateo na sva zvona hvali srpkog stručnjaka.

- On je izuzetan. Gledao sam ga kako radi posao od mlađih dana i čak smo se sreli kada sam vodio mlađe kategorije Reala, a on osvojao trofeje sa klubom. Oduvek sam voleo da idem na njegove treninge i gledam ga kako radi. On je brutalan trener, zver na klupi i referenca za sve nas koji želimo da budemo dobri treneri. Ali, ovde se ne radi o trenerima, već igračima, jer oni će igrati utakmice, ne mi - rekao je Španac na konferenciji za medije.

Foto: Printscreen You Tube

 

Zna Ćus šta čeka njegove pulene.

- Uživamo u trenutku i spremni smo za ono što nas čeka. Imamo dobru šansu da odemo na Fajnal for. Znamo kako se igraju ove utakmice, šta je potrebno da bismo otišli dalje, da ostavimo kožu na parketu... Želimo da posle svake utakmice možemo da se pogledamo u oči i kažemo da smo uradili sve ! Apsurdno je sada pričati o umoru i da li je trebalo da igramo u subotu ili nedelju, ujutru ili uveče. Ekipa se dobro oseća, oporavljeni smo, uprkos činjenici da smo u krevet legli tek posle 2.30 ujutru. Spremni smo i puni samopouzdanja. Svi su na 100 odsto.

Foto: Starsportphoto

 

Real Madrid imaće na raspolaganju sve igrače kao za duel sa Huventudom. Tada je u opticaju bilo 15 igrača, a van stroja su samo Karlos Alosen zbog oporavka od teške povrede kolena i Vensan Poarje koji je imao hirurški zahvat.

- Videćemo kako će se situacija razvijati sa Poarjeom. Neće biti sa nama u utorak, ne znam kada ćemo ga imati na raspolaganju. Svakako, moram da pohvalim igrače za sav trud koji ulažu. Mnogo tražim od njih, a oni su normalni ljudi i znaju da ne smeju da preskaču proces oporavka. Nisu superheroji. Svi žele da igraju, čak i Vensan, ali znaju koliko je ovo važno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija