• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2023

08:45

ČEKA SE EPILOG! Pojavio se sudijski zapisnik sa meča Partizana i Reala! (FOTO)

EPA

Partizan

ČEKA SE EPILOG! Pojavio se sudijski zapisnik sa meča Partizana i Reala! (FOTO)

Podeli vest

Drugi meč plej-ofa Evrolige pobeda Partizana nad Real Madridom ostala je u senci opšte tuče, a još uvek nije poznato kakve će kazne dobiti akteri.

Košarkaši Partizana razbili su Real u drugoj utakmici Top 8 faze Evrolige i poveli sa 2:0 u seriji. Ipak, meč nije završen regularno, već 100 sekundi pre kraja, pošto je došlo do velikog haosa i tuče na parketu.

Španci smatraju da, pošto su svi igrači Partizana isključeni, a nisu svi u redovima Reala, njihov klub treba da dobije meč! Svaki igrač koji je uleteo na teren tokom tuče bio je automatski isključen, kao i svaki član petorke koji je učestvovao u sukobu.

Foto: EPA

 

Ipak, na sajtu Evrolige su navedene sve kazne koje su izrekle sudije, a sugerišu da Real nema osnova da se žali.

 

 

Zek Ledej nije isključen u Partizanu, a sa druge strane, nije ni Serhio Ljulj koji je i zakuvao sve. 

Grobari su sada zahvalni Ledeju koji isključen, jer je odlučio da bude na klupi i da ga ne ponese haos! Da se nije odupreo tome,  Partizan ne bi imao aktivnog igrača pa bi sudije morale da dodele pobedu zvanično Realu, iako su crno-beli u tom trenutku vodili 95:80.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija