• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2023

18:01

PANTER POSLAO VAŽNU PORUKU! Partizanov kapiten NIJE MOGAO DA ĆUTI!

EPA

Partizan

PANTER POSLAO VAŽNU PORUKU! Partizanov kapiten NIJE MOGAO DA ĆUTI!

Podeli vest

Kapiten Partizana Kevin Panter oglasio se ponovo na Tviteru povodom haosa koji se desio na utakmici protiv Reala.

On je istakao duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo, a dodao je da je pričao sa igračima Reala i da su svi saglasni u tome da ovakav incident ne sme da se ponovo.

Istakao je i da se nada da će im biti omogućeno da završe sezonu na terenu.

- Emocije su uzele najbolje od mene juče. Žao mi je zbog svog ponašanja i izvinjavam se svom timu, našim protivnicima, navijačima i Evroligi. Naš tim ove godine ima istorijske rezultate nadam se da smo sposobni da završimo sezonu na terenu. Svi učimo iz grešaka. Već smo pričali sa nekim igračima Real Madrida posle utakmice i svi želimo da budemo sigurni da se indicent kao ovaj neće ponoviti nikada više. Molim naše navijače da nam pomognu da situacija ne eskalira i da pokažemo ko smo i da kao klub presentujemo najbolji mogući stav naredne nedelje u Beogradu.

 

 

Međutim, malo nakon njegovog oglašavanja na Tviteru, Evroliga je donela odluku o suspenzijama.

Panter je dobio suspenziju od dve utakmice, a Lesor neće moći igrati jedan meč, a suspenziju su dobili i igrači Reala Geršon Jabusele (5) i Gabrijel Dek (1)

To znači da ako Partizan pobedi Real u Beograd, Kevin Panter neće moći igrati u polufinalu fajnll-foura, što je svakako veliki udarac za crno-bele.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

a da li je to tako ,sta kazu pravila . da mozda ne ostaje kazna za iducu sezonu a da polufinale nema veze sa kaznom

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija